Heb jij al een zorgverzekering 2019 afgesloten? Zorgverzekerinq.nl

Heb jij al een zorgverzekering voor 2019?

Heb jij al een zorgverzekering voor 2019?

Nog geen zorgverzekering 2019? e hebt nog ongeveer twee weken de tijd om je huidige zorgverzekering te vergelijken in de zorgvergelijker op onze website. Veel mensen hebben al een betere of goedkopere zorgverzekering 2019 gevonden en afgesloten. Heb jij al een nieuwe zorgverzekering voor het aankomend jaar?

Als je je huidige zorgverzekering zelf stopzet voor 31 december 2018, heb je nog de mogelijkheid om tot 31 januari een andere zorgverzekering te vinden. Veel makkelijker is het om voor 31 december een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Je nieuwe zorgverzekeraar regelt dan het opzeggen voor je.  In de zorgvergelijker op onze website vergelijk je eenvoudig en onafhankelijk zorgverzekeringen met elkaar. Aan de linkerkant vul je je persoonlijke wensen en eisen in zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw situatie. De zorgvergelijker toont volledig onafhankelijk de zorgverzekeraars , de goedkoopste zorgverzekering staat dan bovenaan! 

4.2/5 - (5 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd