collectieve-zorgverzekering-2020

De collectieve zorgverzekering in 2020

Wat ga jij doen met je collectieve zorgverzekering in 2020?

Minister voor Medische Zorg, Bruno Bruins gaat de collectieve zorgverzekeringen aanpakken. Volgens de minister geven de zorgverzekeraars enkel de 10 procent korting op de duurdere zorgverzekeringen. Uiteindelijk is deze 10% korting, geen korting en uiteindelijk duurder!

Twee derde van de Nederlands hebben een collectieve zorgverzekering via de vakbond, werkgever of gemeente afgesloten. In 2020 mag de zorgverzekeraar maximaal 5% korting geven op hun ‘collectieve zorgverzekering’. De verwachting is dus dat veel Nederlanders kiezen om een overstap te gaan maken. De vraag is dan natuurlijk, wat te doen met je collectieve zorgverzekering in 2020. Wij raden consumenten aan die eigenlijk af willen van hun te dure collectieve zorgverzekering in 2020 gebruik te maken van de zorgvergelijker op onze site. Je vergelijkt op basis van jouw persoonlijk situatie, je dient je gegevens aan de linkerkant in te vullen. Zo zie je in enkele stappen welke zorgverzekeraar bijvoorbeeld de goedkoopste zorgverzekering aanbiedt die past bij jou. Je vergelijkt je zorgverzekering geheel onafhankelijk en anoniem via onze zorgvergelijker. Wij zijn namelijk geen onderdeel van een zorgverzekeraar, en hebben ook geen voorkeur waar jij  je zorgverzekering 2020 gaat afsluiten. Meer weten hoe wij te werk gaan? Klik hier voor meer informatie over ons en hoe wij kunnen blijven bestaan.

4.5/5 - (8 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar