CZdirect gaat vanaf 2019 Just heten

CZdirect gaat vanaf 2019 Just heten

CZdirect gaat vanaf 2019 Just heten

CZdirect (de online CZ zorgverzekering) gaat van naam veranderen. Vanaf 1 januari 2019 gaat de zorgverzekeraar Just heten. Niet alleen de naam maar ook de zorgverzekering gaat veranderen. Just (CZdirect) heeft op haar website aangegeven dat zij net even iets anders zijn. ‘Wij denken niet in vergoedingen, maar in risico’s. Dat maakt je zorgverzekering nét even anders. En een stuk eenvoudiger’.

Zorgverzekeraar Just in het kort

Vanaf novemeber en december kun je de nieuwe Just zorgverzekering aanvragen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

  • Just basic (Just basisverzekering) kan gekozen worden. De premie weten we nog niet, maar zal uiterlijk 12 november bekend gemaakt worden.
  • Just Live is de Just aanvullende verzekering. Deze aanvullende Just verzekering geeft vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en mondzorg bij een ongeval. Bij zorgverzekeraar Just krijg je een maximaal aantal behandelingen vergoed, alleen als er sprake is van een ongeval. Hierdoor zal de premie voor deze Just verzekering lager zijn (schatting).
  • Just Smile is de Just tandartsverzekering voor het aankomend jaar. Je krijgt een 75 procent vergoeding tot een bedrag van maximaal 250 euro op jaar basis. Geschikt voor bijvoorbeeld je tandarts controles, gebitsreiniging of een wortelkanaalbehandeling.

Ik ben verzekerd bij CZdirect, wat nu?

De basisverzekering Just is dus beschikbaar vanaf 1 jarnuari 2019. Just blijft gewoon onderdeel van zorgverzekeraar CZ. De bestaande aanvullende CZdirect verzekeringen (Start, Basic, Extra en Tand) blijven wel bestaan, en deze polissen blijven dus nog gewoon bestaan voor bestaande klanten.

Wij verwachten dat het straks niet meer mogelijk is om een CZdirect zorgverzekering afsluiten. Nieuwe klanten zullen dus kunnen kiezen uit de Just zorgverzekeringen.

Lees meer informatie over de Just zorgverzekeringen hier:

3.5/5 - (8 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar