overheid-advies-vergelijken

Vergelijk je zorgverzekering 2020

Advies overheid: Vergelijk je zorgverzekering 2020

De offerte van je zorgverzekering voor 2020 heb je alweer ontvangen. De overheid wilt dat je deze nieuwe verzekering goed gaat bekijken en vergelijken. Ook voor mensen die geen andere zorgbehoeftes hebben voor 2020 kann het slim zijn om je zorgverzekering uit te zoeken samen met de voorwaarden. Zorgverzekeraars wijzigen namelijk vaak de voorwaarden voor hun zorgverzekeringen.

Campagne

Sinds kort kun je een spotje op de radio horen waarop Nederlanders hier attent van te maken. Het gaat om een landelijke campagne van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VSW). Het doel is om de consument attent te maken om de zorgverzekering te vergelijken voor 2020.

De juiste zorgverzekering

Twijfel je nog of je gaat overstappen? Stel jezelf de volgende vragen:

  1. Voldoet mijn huidige zorgverzekering voor 2020?
  2. Is er een betere of goedkopere zorgverzekering beschikbaar?

Ook wanneer je tevreden bent met je verzekering is het slim om de zorgverzekeringen voor 2020 te vergelijken. Het is vrijblijvend en geheel kostenloos!

Vergelijkingssite

De overheid moedigt het gebruik van een vergelijkingssite. Doordat het je de mogelijkheid geeft om de zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken is het duidelijker voor jou of het overstappen iets gaat opleveren. Je kunt een goedkopere zorgverzekering afsluiten, of juiste een polis met een uitgebreidere dekking voor het aankomende jaar. Uiteraard kun je met de Zorgvergelijker op onze site de zorgverzekeringen vergelijken.

4.7/5 - (3 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd