Anorexia behandeling vergoeding

Wil jij een zorgverzekering met vergoeding voor anorexia behandeling in 2025? Menzis is de voordeligste voor € 122,75 en een eigen risico van 885. Met 385 eigen risico heeft FBTO de goedkoopste zorgverzekering voor flebologie: € 131,95 zorgpremie. De hoogste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Anorexia heet officieel anorexia nervosa. Het geldt als een eetstoornis en staat voor een verstoord lichaamsbeeld. Aan anorexia is wel degelijk iets te doen. Er is een behandeling mogelijk en er is eveneens een anorexia behandeling vergoeding 2025. Op deze website – op Zorgverzekerinq.nl dus- kun je alles lezen over de anorexia behandeling vergoeding 2025 en kun je eveneens de verschillende verzekeringen prima met elkaar vergelijken. Doe er je voordeel mee.

Wat is anorexia eigenlijk precies?

Heb je te maken met anorexia, dan heb je een intense angst om aan te komen of om te dik te worden. Dat terwijl er met jouw gewicht helemaal niets mis is.  Om die reden eet je extreem weinig en daarom is dus sprake van een eetstoornis. Je lichaamsbeeld is versoord en de ribben zijn vaak te tellen. Je voelt je altijd te dik als je voor de spiegel staat. Wat betreft anorexia onderscheiden we twee verschillende typen; het restrictieve type en het purgerende type.

De kosten voor een anorexia behandeling? Dat is maatwerk!

Er is dus een anorexia behandeling vergoeding 2025 beschikbaar. Over de kosten van de behandeling kunnen we kort zijn. Dit hangt sterk af van de ernst van de klachten en het type anorexia dat je hebt. Wat betreft de kosten is dus altijd sprake van echt maatwerk. De kosten zijn dus voor iedereen anders.

Anorexia behandeling vergoeding 2025 vanuit de basisverzekering

De anorexia behandeling vergoeding 2025 valt onder de basisverzekering. Dat houdt dus in dat je geen aanvullende verzekering af hoeft te sluiten. De behandeling valt onder de ambulante hulp van de GGZ. Wil je in aanraking komen voor de anorexia behandeling vergoeding 2025, dan is wel een verwijzing van de huisarts noodzakelijk.

De hoogste vergoeding; waar krijg je die?

Bij welke zorgverzekering je de hoogste anorexia vergoeding 2025 krijgt, kun je vinden hier op zorgverzekerinq.nl.  Je leest op deze website toch al alles ver de zorgverzekering en kunt hier eveneens de verschillende zorgverzekeringen prima, snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kun je altijd de voor jou beste keuze maken.

Wat is anorexia?

Anorexia wordt gezien als een eetstoornis die tot ernstige psychische klachten kan leiden. Met behulp van geestelijke gezondheidszorg kan er ets aan deze aandoening gedaan worden.

Is er een anorexia behandeling vergoeding vanuit de basisverzekering?

Ja, die is er. Een aanvullende verzekering hoef je dus niet af te sluiten. Wel moet je in het bezit zijn van een verwijzing van de huisarts.

Wat vind je voor informatie op Zorgverzekerinq.nl?

Op deze website kun je alle informatie vinden over de zorgverzekering. Ook kun je hier meteen de verschillende zorgverzekeringen goed, snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken.

5/5 - (14 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd