Cognitieve gedragstherapie behandeling vergoeding

Interesse in een zorgverzekering met cognitieve gedragstherapie behandeling vergoeding in 2025? Menzis is de voordeligste voor € 122,75 en een eigen risico van 885. Met 385 eigen risico heeft FBTO de voordeligste zorgverzekering voor € 131,95 zorgpremie. De hoogste dekking voor cognitieve gedragstherapie behandeling heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Een cognitieve gedragstherapie is een vorm van psychotherapie die je helpt om jouw manier van denken te veranderen, waardoor ook jouw gevoelens kunnen veranderen. Er is een cognitieve gedragstherapie behandeling vergoeding 2025 beschikbaar. Op deze website lees je er alles over zoals je hier ook de verschillende verzekeringen prima met elkaar kunt vergelijken.

Wat is cognitieve gedragstherapie?

Dit is zoals gesteld een vorm van psychotherapie. Middels deze therapie krijg je zicht op jouw denkpatronen. Er wordt onderzocht op welke wijze jouw gedachten samenhangen met jouw gevoelens en met jouw gedrag. Je leert bij deze vorm van therapie om ongewenste gevoelens om te buigen naar gewenste gevoelens. Doel van deze therapie is vooral het aanleren van helpende denkpatronen. Jouw manier van denken kan middels deze behandeling worden veranderd, waardoor ook jouw gevoel gaat veranderen.

Wat zijn de kosten van een cognitieve gedragstherapie?

Dat is op voorhand zo niet vast te stellen. Dat is namelijk echt maatwerk. De kosten hangen samen met de duur van de therapie en dus ook met de aard van de klachten. De kosten kunnen voor iedereen dus echt anders zijn.

Valt de cognitieve gedragstherapie behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

Ja, dat is het geval. Voor de diensten van de geestelijke gezondheidszorg specialisten is dus geen aanvullende verzekering noodzakelijk. Het is echter wel noodzakelijk om een verwijzing van jouw huisarts in handen te hebben. Alleen met de verwijzing kom je namelijk in aanmerking voor de cognitieve gedragstherapie behandeling vergoeding 2025.

Welke zorgverzekering keert de hoogste cognitieve gedragstherapie behandeling vergoeding uit?

Ook die vraag is niet simpel te behandelen. Hoewel; deze website kan je daar prima bij helpen. Op deze website lees je toch al alles over de zorgverzekering en kun je de verschillende verzekeraars beter leren kennen. Ook kun je de verschillende zorgverzekeringen op deze website prima met elkaar vergelijken.

Waarmee helpt de cognitieve gedragstherapie jou?

De specialisten van de GGZ kunnen je helpen om je maner van denken te veranderen. Likt je dat, dan veranderen ook automatisch jouw gevoelens.

Valt de cognitieve gedragstherapie behandeling vergoeding onder de basisverzekering?

Dat is zeker het geval. Je hoeft je dus niet aanvullend te laten verzekeren. Het is wel noodzakelijk dat je een directe verwijzing van jouw eigen huisarts hebt.

Wat vind je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je echt alles over de zorgverzekering. Ook kun je er kennis maken met de zorgverzekeraars en kun je de verzekeringen zeer goed met elkaar vergelijken.

5/5 - (38 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd