Werkstress behandeling vergoeding

Behoefte naar een goedkope zorgverzekering met vergoeding voor werkstress behandeling in 2024? Menzis heeft de goedkoopste zorgverzekering voor € 122,75 en 885 eigen risico. Met een lager eigen risico heeft FBTO de voordeligste zorgverzekering voor € 131,95 zorgpremie. De hoogste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Werkstress is stress door of in je werksituatie. Veel mensen hebben met werkstress te maken, gelukkig is er echter wel iets aan te doen. Zo kun je prima terecht bij de GGZ. Zij kunnen je met een maatplan echt altijd verder helpen. Of er ook een werkstress behandeling vergoeding 2024 is, kun je hier op Zorgverzekerinq.nl lezen. Hier lees je ook veel meer over de beste zorgverzekeraars en vergelijk je de verschillende zorgverzekeringen zeer nauwkeurig met elkaar.

Wat is werkstress?

Dat is stress door of in je werksituatie. De klachten die je ervaart, maken dat je minder goed gaat functioneren op je werk. Werkstress gaat vaak gepaard met stress thuis. Iedereen ervaart wel eens stress, en dat is helemaal niet erg. Zijn er echter teveel momenten van stress, dan kan het misgaan en dan is het verstandig om aan te kloppen bij de GGZ. Met werkstress ervaar je weinig tijd om te herstellen en door stress stapelen de problemen zich vervolgens snel op. Dit alles kan uiteindelijk leiden tot bijvoorbeeld een burn-out.

Wat zijn de werkstress behandeling kosten?

Niets van te zeggen. Het hangt echt af van de ernst van de klachten die je hebt en dus van het aantal behandelingen dat noodzakelijk is. De behandeling kan bovendien voor jou snel helpen, bij een ander kan het effect langer op zich laten wachten. Daarom is vooraf weinig nuttigs te zeggen over de hoogte van de kosten.

Valt de werkstress behandeling vergoeding 2024 binnen de basisverzekering?

Ja, de werkstress behandeling vergoeding 2024 valt inderdaad binnen de basisverzekering. Een aanvullende verzekering hoef je voor werkstress dus niet af te sluiten. Waar je wel voor moet zorgen is dat je beschikt over een verwijzing van de eigen huisarts overigens. Zorg dus dat je die krijgt, wil je in aanmerking komen voor de vergoeding.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste werkstress behandeling vergoeding?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je dat uitzoeken door de verzekeringen met elkaar te vergelijken. Vergelijken is toch al verstandig; zo kies je altijd een voor jou beste zorgverzekeraar. Op deze website kun je eveneens nader kennismaken met de beste verzekeraars en lees je echt alles wat met de zorgverzekering te maken heeft.

Wat kun je doen als je werkstress ervaart?

Wat je zou kunnen doen is een afspraak maken bij de geestelijke gezondheidszorg. Met een aantal behandelingen kunnen zij je helpen om zo bijvoorbeeld een burn-out te voorkomen.

Valt de werkstress behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja, dat is inderdaad zo. In dit geval is een aanvullende verzekering dus niet noodzakelijk. Ga wel langs de huisarts, want je hebt wel een directe verwijzing van de huisarts nodig.

Waarom kijk je altijd op Zorgverzekerinq.nl?

Omdat je op deze website alles leest over de zorgverzekering. Ook worden de beste en meest betrouwbare zorgverzekeraars aan je voorgesteld. Verder kun je hier de zorgverzekeringen op de beste manier met elkaar vergelijken.

5/5 - (18 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd