KOPP/KOV behandeling vergoeding

Behoefte naar een goedkope zorgverzekering met vergoeding voor kopp/kov behandeling in 2025? Menzis heeft de goedkoopste zorgverzekering voor € 122,75 en 885 eigen risico. Met een lager eigen risico heeft FBTO de voordeligste zorgverzekering voor € 131,95 zorgpremie. De hoogste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Wordt er gesproken over KOPP/KOV, dan wordt gedoeld op kinderen van ouders met psychische of verslavingsproblemen. Er is een KOPP/KOV behandeling vergoeding 2025 beschikbaar. Over deze vergoeding lees je alles hier op Zorgverzekerinq.nl. Verder kun je op deze website echt alles lezen over de zorgverzekering en kun je de zorgverzekeringen die beschikbaar zijn prima met elkaar vergelijken.

Wat is KOPP/KOV precies?

Er wordt dan gedoeld op kinderen van ouders met psychische of verslavingsproblemen. In ons land hebben ruim 550.000 mensen beneden de achttien jaar met KOPP/KOV te maken. Kinderen kunnen ernstige problemen ervaren als ze aangeduid zijn als KOPP/KOV. Ze kunnen stress ervaren, angstig zijn en te maken hebben met verdriet. Bovendien lopen ze meer risico om later zelf ook met verslavingsproblemen te maken te krijgen. De gevolgen kunnen dus behoorlijke impact hebben op iemands leven.

Wat zijn de KOPP/KOV behandeling kosten?

Wat de kosten precies zijn, kun je niet zomaar zeggen. Van een standaard prijs is dus geen sprake. De kosten hangen in grote mate af van de ernst van de klachten. Ook het aantal behandelingen dat nodig is, speelt een grote rol voor de uiteindelijke kosten Bovendien slaat een bepaalde behandeling binnen de geestelijke gezondheidszorg bij de ene eerder aan dan bij een ander.

Valt de KOPP/KOV behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

Ja, de KOPP/KOV behandeling vergoeding valt inderdaad binnen de basisverzekering. Dat betekent dus dat je hier geen aanvullende verzekering voor af hoeft te sluiten. Het is wel een must dat je in het bezit bent van een verwijzing van de eigen huisarts om in aanmerking te komen van een vergoeding vanuit de basisverzekering.

Bij welke zorgverzekering ontvang je de hoogste KOPP/KOV behandeling vergoeding?

Ook dat is ets dat je moet onderzoeken. Dat kun je prima doen hier op Zprgverzekerinq.nl. Je kunt hier namelijk de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Op deze website kun je toch al alles lezen over de zorgverzekering en maak je nader kennis met de verschillende zorgverzekeraars.

Is er iets te doen aan KOPP/KOV in de vorm van een behandeling?

Ja, daar is zeker we iets aan te doen. Je kunt je voor een behandeling wenden tot de GGZ en kunt daar een behandelplan op maat krijgen om iets aan de klachten te doen.

Valt de KOPP/KOV behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja, de behandeling valt binnen de basisverzekering. Een extra verzekering afsluiten is dus niet nodig. Zorg wel dat je een verwijzing krijgt van de huisarts.

Wat heeft Zorgverzekerinq.nl je te bieden?

De website bied je alle informatie over de zorgverzekering. Verder kun je kennis maken met de verzekeraars en kun je de zorgverzekeringen hier met elkaar vergelijken.

5/5 - (13 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd