Acceptatie en Commitment Therapie vergoeding

Behoefte aan een zorgverzekering met acceptatie en commitment therapie vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar Menzis heeft de laagste premie voor € 122,75 en 885 eigen risico. Met een lager eigen risico heeft FBTO de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 131,95 zorgpremie. De meest uitgebreide dekking met vergoeding voor acceptatie en commitment therapie heeft Zilveren Kruis voor € 140,45 zorgpremie.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Ben jij iemand die lijdt en graag hulp wil bij het bestrijden en wegnemen van dit lijden, dan kun je eens denken aan Acceptatie en Commitment Therapie. Wil jij weten hoe het precies zit met de Acceptatie en Commitment Therapie vergoeding 2025? Check dan altijd de website zorgverzekerinq.nl. Hier kun je de verschillende zorgverzekeringen namelijk prima met elkaar vergelijken.

Wat is Acceptatie en Commitment Therapie?

Deze therapie, kortweg wel ACT genoemd, gaat er van uit dat veel lijden wordt veroorzaakt omdat mensen op een verkeerde manier van hun lijden af te komen. Vaak leveren de pogingen om zelf innerlijke pijn op te lossen niets op en wordt het leed dat je voelt juist verder vergroot.  Kies je voor ACT, dan word je geleerd hoe je de oplossingen waarvan jij denkt dat ze helpen los te laten. Wat dat betreft heeft deze therapie veel weg van mindfulness. Het draait veelal om het accepteren van de innerlijke pijn en je eert bovendien om zelfstandig keuzes te maken.

Wat zijn de kosten van Acceptatie en Commitment Therapie?

De kosten kunnen net als de Acceptatie en Commitment Therapie vergoeding 2025 sterk verschillen. Zo hangt het van het aantal behandelingen af en van de problemen die je ervaart. Wat dat betreft zijn de kosten dus echt maatwerk en kan niet gesproken worden van een standaard prijs.

Valt de Acceptatie en Commitment Therapie vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

ACT valt onder de psychotherapie. Dat betekent dat er een Acceptatie en Commitment Therapie vergoeding 2025 vergoed wordt vanuit de basisverzekering, dit via de basis GGZ of de specialistische GGZ. Wel dien je een verwijzing te hebben van de arts. Een aanvullende verzekering is niet nodig dus.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste Acceptatie en Commitment Therapie behandeling vergoeding?

Ook dat is op voorhand moeilijk aan te geven. Wil je de verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en meer informatie over de vergoedingen? Check dan altijd deze website zorgverzekerinq.nl. Dan weet je echt alles en maak je altijd de voor jou meest verstandige keuze.

Wat is Acceptatie en Commitment therapie?

Deze therapie helpt mensen af die lijden en zichzelf niet van dit soms onrealistische lijden weten te verlossen. Of deze behandeling binnen de basisverzekering valt, kun je op deze website lezen.

Hoe kun je zien waar je de hoogste vergoeding kunt krijgen voor deze behandeling

Dat kun je prima op deze website vinden. Dit vooral omdat je de verschillende zorgverzekeringen hier prima met elkaar kunt vergelijken.

Wat is de toegevoegde waarde van zorgverzekerinq.nl?

Op zorgverzekerinq.nl lees je alles over de zorgverzekering. Bovendien is de website ideaal omdat je de verschillende zorgverzekeringen hier prima met elkaar kunt vergelijken.

4.9/5 - (15 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd