Zorgverzekering van PNOzorg

PNOzorg zorgverzekering 2022

PNOzorg en haar zorgverzekering van 2022 geeft je een volledige vrije zorgkeuze. Het assortiment van PNOzorg is zeer uitgbreid, met name de aanvullende pakketten. Op deze pagina bespreken wij de PNOzorg zorgverzekering van 2022, de premies en de belangrijkste vergoedingen voor het aankomende jaar. De basispolis van PNOzorg wordt aangeboden door ONVZ, er zijn geen inhoudelijke verschillen.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Zorgverzekering PNOzorg (2022)

De basisverzekering is gelijk bij iedere zorgverzekeraar. Dat komt omdat de Rijksoverheid ieder jaar de inhoud bepaalt van de verplichte zorgverzekering. Je bent via de basis zorgverzekering verzekerd voor de medische noodzakelijke zorg in zowel binnen- als buitenland. Vergoedingen voor onder andere hulpmiddelen, huisarts en het ziekenhuis vallen hieronder in 2022. Wanneer jij de PNOzorg zorgverzekering 2022 gaat afsluiten, dan kies jij voor een restitutiepolis. Ongeacht of er bepaalde prijsafspraken zijn gemaakt met de zorgverlener krijg jij een volledige vergoeding. Dit is niet het geval wanneer je bijvoorbeeld een naturapolis of budget verzekering kiest in 2022.

Aanvullende zorgverzekering PNOzorg

Extra dekking kun je krijgen via een aanvullende zorgverzekering. Zorgverzekeraar PNOzorg heeft maar liefst zeven aanvullende verzekeringen in 2022. Zo is het voor jou een stuk eenvoudiger een pakket te kiezen die past bij jouw persoonlijke zorgbehoefte. Niet alle zorgkosten zijn namelijk automatisch opgenomen in de basisverzekering, denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie of alternatieve zorg.

Tandartsverzekeringen PNOzorg

Een tandartsverzekering afsluiten? In 2022 zijn er opnieuw veel verschillende modules verkrijgbaar bij PNOzorg. Je gaat een extra zorgpremie betalen bovenop de PNOzorg zorgverzekering premie om vergoedingen te krijgen voor de tandarts. Voor jongeren tot 18 jaar is geen aanvullende tandartspolis nodig, dit valt namelijk onder de basis zorgverzekering.

PNOzorg tandartsverzekeringen: Tandplus A, Tandplus B, Tandplus C, Tandplus D en Tandplus Preventief.

Anderen bekeken ook:

Overstappen naar PNOzorg

Ga jij je zorgverzekering vergelijken? Vergeet niet dat je ongeveer zeven weken per jaar de tijd hebt om te berekenen of jij kunt besparen. In sommige situaties kan er honderden euro’s bespaard worden op de zorgkosten. Op Zorgverzekerinq.nl informeren wij je niet alleen of de zorgverzekeringen voor 2022, maar kun je ook onafhankelijk vergelijken. Bezoek de vergelijker om je premie op een onafhankelijk manier te berekenen voor 2022. De PNOzorg zorgverzekering 2022 is uiteraard te vergelijken en meegenomen in onze vergelijking. Meer weten over een bepaalde polis? Wij sturen je ten alle tijden door naar de beveiligde omgeving van de zorgverzekeraar!

Vergelijk zorgverzekeraar PNOzorg en haar zorgverzekeringen in onze zorgvergelijker. Eenvoudig en onafhankelijk bekijk je of PNOzorg de beste aanbieder voor jou is in 2022.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten