Zilveren Kruis of CZ?

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
210,72
Zorgkeuze
ruim
Goede service
  • Inclusief App de verpleegkundige
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Goed alternatief
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
100% keuzevrijheid in ziekenhuis, huisarts en fysio
  • Fysio Meeneemservice mogelijk
  • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
  • Korting op veel sportscholen

Zilveren Kruis of CZ. Dat is de vraag die voorligt en die nog best lastig te beantwoorden is als het gaat om de keuze voor een zorgverzekering voor 2021. Ongetwijfeld kan de zorgverzekeringen vergelijker die je elders op deze website vindt je verder helpen. Dat kan zeker ook de informatie die je er leest over zowel de basis- als de aanvullende verzekering. Kennis is macht, zelfs als het gaat om het afsluiten van een zorgverzekering.

45.000 zorgverleners met een contract

Zilveren Kruis of CZ?

Laten we eerst CZ eens nader onder de loep nemen. Bij CZ kun je, ongeacht welke polis je ook kiest, een beroep doen op ruim 45.000 zorgverleners met een contract. Je kunt bovendien met elke polis in elk ziekenhuis terecht. CZ biedt drie basisverzekeringen; de Zorgbewustpolis, de Zorg-op-maat polis en de Zorgkeuzepolis. Door een collectieve verzekering af te sluiten bij CZ kun je extra voordeel krijgen, iets dat geldt voor heel je gezin. Bovendien krijg je ruimere vergoedingen en krijg je veel extra’s om gezond te blijven. Aansluiten kan via je werkgever maar kan ook als zzp’er.

Snelle betaling declaratie en hulp bij het verliezen van kilo’s

CZ staat bekend om het snelle betalen van de declaraties en bovendien krijg je de mogelijkheid je eigen risico gespreid te betalen. Je krijgt hulp bij het regelen van zorg en verzekert kinderen tot 18 jaar gratis mee. Met GetFit krijg je bovendien hulp bij het verliezen van overtollige kilo’s. CZ biedt een keur aan aanvullende verzekeringen in de vorm van Start, Basis, Plus, Top, Jongeren, Gezinnen en 50-plus. Voorts zijn er twee tandartsverzekeringen met een Tandarts en een Uitgebreide Tandarts verzekering.

Antwoord op gezondheidsvragen via Zilveren Kruis Wijzer

Zilveren Kruis of CZ?

Zilveren Kruis helpt je met de app Actify een gezondere leefstijl aanleren. Voorts kun je via de Zilveren Kruis app je zorgkosten betalen en declaraties indienen en stel je via de app Wijzer allerlei vragen over de gezondheid. Zilveren Kruis heeft met Basis Budget, Basis Zeker en Basis Exclusief drie basisverzekeringen. Ook CZ biedt een collectieve zorgverzekering en je kunt door het verhogen van je eigen risico de premie per maand naar beneden bijstellen. Zilveren Kruis heeft met de Basis Plus Module en Aanvullend 1 ster, 2 sterren, 3 sterren en 4 sterren aanvullende verzekeringen. Ook biedt het veel verschillende tandartsverzekeringen met Tand Basis, Tand 1 ster, 2 sterren, 3 sterren en 4 sterren. Met de tandartsverzekeringen ben je verzekerd voor consulten, vullingen, kiezen trekken, mondhygiëne, bruggen en kronen en de tandartskosten na een ongeval.

Ga er maar aan staan; Zilveren Kruis of CZ is kiezen tussen twee verzekeraars die alles prima voor elkaar hebben. Bij beide sluit je zonder zorgen een uitstekende zorgverzekering af.

5/5 - (13 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar