Zorgverzekeraar Zilveren Kruis

Zilveren Kruis aanvullende zorgverzekering

Zilveren Kruis heeft in 2022 de aanvullende zorgverzekering in vijf verschillande varianten. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking in het nieuwe jaar. De zorgverzekeraar hanteerd twee verschillende premies voor haar aanvullende verzekeringen: 18 t/m 29 jaar en 30 of ouder. Zorgverzekerinq.nl brengt hier in kaart wat de mogelijkheden zijn, benoemen de vergoedingen en tonen de meest actuele premies.

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis biedt de volgende zorgverzekeringen in 2022 aan: Basis Budget, Basis Zeker, Basis Exclusief, Aanvullend 1 ster, aanvullend 2 sterren, aanvullend 3 sterren, aanvullend 4 sterren, Tand Basis, Tandarts 1 ster, Tandarts 2 sterren, Tandarts 3 sterren en Tandarts 4 sterren.

Aanvullende zorgverzekering Zilveren Kruis 2022

Basisverzekering Zilveren Kruis Achmea

Het aankomende jaar biedt verzekeraar Zilveren Kruis opnieuw een ruim basisverzekering assortiment aan. De inhoud is gelijk maar het verschil zit in de keuze vrijheid zorgverleners. Bekijk hieronder direct de meest actuele premies:

Tandartsverzekering Zilveren Kruis

Wat is een budgetverzekering?

Maak jij weinig tot geen zorgkosten? En heb jij geen behoefte aan een volledige vrije zorgkeuze? De budgetpolis is namelijk de uitgeklede versie van de reguliere naturaverzekering. Je kunt in 2022 bij slechts een geselecteerd aantal zorgverleners en ziekenhuizen terecht voor een behandeling. Overige behandelaars worden namelijk niet volledig vergoed.

Wat is een natura zorgverzekering?

De Naturapolis is een zorgverzekering met een beperkte vrije zorgkeuze. Zilveren Kruis Achmea biedt de Basis Zeker zorgverzekering aan in 2022. Bij niet-aangesloten zorgverleners krijg je een hogere vergoeding van de verzekeraar dan wanneer je kiest voor de Basis Budget zorgpolis. Bekijk altijd de zorgaanbieders die prijsafspraken heeft gemaakt met Zilveren Kruis, dit is terug te vinden op de site.

Wat is een restitutiepolis?

Niet de zorgverzekeraar maar jij mag bepalen waar je naartoe gaat voor een behandeling. Een echte restitutiepolis biedt voor iedere zorgverlener een volledige 100% vergoeding in 2022. De Basis Exclusief is overigens het duurste ziektekostenverzekering uit het assortiment bij de zorgverzekeraar.

Zilveren Kruis zorgverzekering vergoeding 2022

Welke vergoeding heb jij nodig in 2022? Wij hebben een handig overzicht gemaakt van de meest gekozen vergoedingen van onze bezoekers. Je ziet direct welke aanvullende verzekering je moet afsluiten om gebruik te kunnen maken van de dekking.

Bezoek de website van de verzekeraar om de polisvoorwaarden te lezen. Hierin staat beschreven welke voorwaarden er gelden voor aanvullende vergoedingen in 2022.

Waarom een aanvullende zorgverzekering?

Vanuit de basispolis heb je recht op de medisch noodzakelijk zorg van bijvoorbeeld je huisarts of het ziekenhuis. Niet alle zorgkosten worden helaas gedekt door de basispolis, en dan komt de aanvullende zorgverzekering om de hoek kijken. Je gaat een extra maandelijkse premie betalen om zo recht te krijgen op aanvullende vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen of alternatieve zorg. De aanvullende verzekering Zilveren Kruis biedt opnieuw veel mogelijkheden.

De zorgvergelijker helpt jou bij het uitzoeken of zorgverzekeraar Zilveren Kruis het beste bij je past. Bereken onafhankelijk je premie voor 2022!