Systeemtherapie gezinstherapie behandeling vergoeding

Op zoek naar een goedkope zorgverzekering met systeemtherapie gezinstherapie behandeling vergoeding in 2025? Menzis is de goedkoopste met systeemtherapie gezinstherapie behandeling vergoeding voor € 122,75 en 885 eigen risico. Met een lager eigen risico heeft FBTO de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 131,95 zorgpremie. De beste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Werken aan de verbetering van onderlinge relaties. Dat is in essentie wat systeem therapie gezinstherapie is. Op Zorgverzekerinq.nl lees je er alles over, zoals je er ook informatie vindt over de systeemtherapie gezinstherapie behandeling vergoeding 2025. Daarnaast maak je geheel vrijblijvend kennis met alleen de beste zorgverzekeraars en kun je de verschillende zorgverzekeringen hier goed met elkaar vergelijken.

Wat is systeemtherapie gezinstherapie?

Dit kun je omschrijven als een vorm van psychotherapie. Het draait in de eerste plaats nou eens niet om hulp bij individuele klachten. Het uitgangspunt van deze therapie is namelijk dat de klachten die je hebt altijd samenhangen met de manier waarop gezinsleden omgaan met elkaar. De onderlinge verhoudingen worden tijdens de therapie aangepakt. Door de therapie gaan mensen, zo is het de bedoeling, zich al snel beter voelen.

Wat zijn de systeemtherapie gezinstherapie behandeling kosten?

Dat moet je ervaren, want op voorhand is daar erg weinig over te zeggen. Het hangt met name af van de ernst van de situatie en hoeveel behandelingen er nodig zijn om tot resultaat te komen. De therapie is voor iedereen anders. Er geldt dus ook geen standaard termijn waarbinnen resultaat geboekt zal worden. Dat alles maakt het vooraf lastig om aan te geven wat de kosten precies zullen zijn.

Valt de systeemtherapie gezinstherapie behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

De systeemtherapie gezinstherapie behandeling vergoeding 2025 valt inderdaad binnen de basisverzekering. In dit geval is een aanvullende verzekering dus in het geheel niet nodig.  Waar je wel voor moet zorgen is dat je in het bezit komt van een verwijzing van de eigen huisarts. Die is namelijk wel echt nodig om voor de vergoeding in aanmerking te komen.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste systeemtherapie gezinstherapie behandeling vergoeding?

Dat weet je door de verschillende zorgverzekeringen hier op Zorgverzekerinq.nl met elkaar te vergelijken. Ga je vergelijken, dan kies je altijd de voor jou beste verzekering. Op deze website kom je eveneens in contact met de beste zorgverzekeraars en doe je alle relevante informatie over de zorgverzekering op. Doe daar je voordeel mee.

Wie kan je systeemtherapie gezinstherapie aanbieden?

Je kunt dan de hulp inroepen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Zij hebben de kennis in huis om je deze therapie aan te bieden.

Valt de systeemtherapie gezinstherapie binnen de basisverzekering?

Ja, deze vergoeding valt binnen de basisverzekering. Een aanvullende verzekering afsluiten is dus niet nodig. Je moet wel zorgen dat je in het bezit komt van een verwijzing van de huisarts.

Welke informatie kun je lezen op Zorgverzekerinq.nl?

Je leest hier alles over de zorgverzekering. Ook maak je kennis met de verschillende zorgverzekeraars en kun je de verzekeringen goed met elkaar te vergelijken.

5/5 - (13 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd