Narcisme behandeling vergoeding

Wil je de goedkoopste zorgverzekering met vergoeding voor narcisme behandelingen in 2025? Menzis is de goedkoopste met vergoeding voor € 122,75 en een eigen risico van 885. Zonder vrijwillig eigen risico heeft FBTO de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 131,95 premie. De meest uitgebreide dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Narcisme heet officieel een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Met behulp van de geestelijke gezondheidszorg is een maatwerk behandeling mogelijk als je hier mee te maken hebt. Op deze website lees je meer over narcisme en over de narcisme behandeling vergoeding 2025 De website helpt je ook bij de keuze voor de voor jou beste verzekering. Je kunt op Zorgverzekerinq.nl namelijk de verschillende verzekeringen goed met elkaar vergelijken.

Wat is narcisme?

Narcisme kun je omschrijven als opgeblazen gevoelens van eigen belangrijkheid. Je bent steeds op zoek naar bewondering van anderen en hebt nadrukkelijk te maken met een gebrek aan inlevingsvermogen in andere mensen.  Iedereen heeft wel iets van narcisme in zich. Bij een stoornis is echter sprake van gedragingen die je als extreem kunt beschouwen. Het kan per persoon verschillen en kan bij iedereen op een andere manier tot uiting komen. Mensen die narcisme hebben, kunnen buitengewoon slecht tegen kritiek. Sterker nog, mensen worden boos als ze kritiek krijgen van andere mensen.

Wat zijn de narcisme behandeling kosten?

Dat is lastig in te schatten. De kosten hangen af van ernst van de stoornis en de duur van de behandeling. Ook is het een feit dat de behandeling bij de ene persoon sneller effect sorteert dan bij iemand anders. Dat alles samen maat het lastig in te schatten wat de kosten precies zullen zijn.

Valt de narcisme behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

De narcisme behandeling vergoeding 2025 vat inderdaad binnen de basisverzekering. Noodzakelijk is wel dat je over een verwijzing van de huisarts beschikt. In dit geval hoef je dus geen gebruik te maken van een aanvullende verzekering.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste narcisme behandeling vergoeding eigenlijk?

Dat ontdek je snel als je hier de verschillende verzekeringen met elkaar gaat vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je altijd de voor jou beste keuze en kies je een verzekering die echt bij jou past. Verder lees je op Zorgverzekerinq.nl alles over wat met de zorgverzekering te maken heeft en kun je vrijblijvend kennis maken met de beste zorgverzekeraars.

Welke instantie kan je helpen als je zoekt naar een narcisme behandeling?

Je kunt dan aankloppen bij het GGZ. Zij kunnen maatwerk bieden als het gaat om een behandeling. De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de klachten.

Valt de narcisme behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja, deze vergoeding krijg je vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is nu dus niet nodig. Dat is een verwijzing van de huisarts overigens wel.

Waarom check je altijd eerst op Zorgverzekerinq.nl?

Omdat je hier op de website alles leest over de zorgverzekering. Ook kun je hier de verzekeringen met elkaar vergelijken en maak je vrijblijvend kennis met de zorgverzekeraars.

5/5 - (17 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd