Eucare

EucareAangezien je in Nederland verplicht bent om een zorgverzekering af te sluiten, kies je uiteraard het liefst voor een zorgverzekeraar die bij jouw situatie past. Hoe weet je welke zorgverzekeraar het beste bij jouw wensen aansluit? Op Zorgverzekerinq.nl kan je makkelijk en snel verschillende zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Je leest op onze website meer over de voordelen per zorgverzekeraar. Daarnaast bieden wij ook handige informatieve artikelen aan. In Nederland zijn er 11 verschillende zorgverzekeringconcerns. Deze concerns zijn risicodrager voor alle zorgverzekeraars en labels in ons land. In dit artikel lees je alles over Eucare.

Waar staat Eucare voor?

De naam Eucare verraadt het misschien al, maar dit concern is in heel Europa actief. Zij staan voor een persoonlijke en gedurfde aanpak. Bij Eucare wordt er naar elke unieke situatie gekeken en word je als individu behandeld in plaats van als een nummertje. Dit concern is zich ervan bewust dat je in elke levensfase die je meemaakt, andere zorg nodig zult hebben. De producten en dienstverlening die zij bieden sluiten hier haarfijn op aan. Eucare denkt graag out of the box en gaat met haar dienstverlening meerdere landsgrenzen over. Er wordt gedacht in oplossingen, in plaats van binnen beperkte mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen voor jou als je voor een zorgverzekering van Eucare kiest?

Wanneer je voor dit concern kiest, weet je in ieder geval dat je als unieke casus wordt behandeld. Eucare geeft aan dat zij ieder lid als persoon benaderen. De nadruk ligt op de persoonlijke aanpak van de zorgverzekeraar. Daarnaast hebben zij een waardevolle band met hun partners opgebouwd. De zorgverleners met wie zij samenwerken passen bij alle levensfasen waar hun leden doorheen gaan. De lange termijn telt, want Eucare wil ook duurzame relaties opbouwen die lang standhouden. De ervaring van de medewerkers van Eucare wordt met de kennis van hun zorg gerelateerde partners gecombineerd en daarmee kunnen zij je de zorg bieden wat je verdient.

Welke labels en/of zorgverzekeraars zitten bij dit concern aangesloten?

Het is een goed idee om eerst een zorgverzekering te vergelijken voor je hem afsluit. De ene zorgverzekeraar biedt namelijk een lagere premie dan de ander. Terwijl weer een andere zorgverzekeraar je betere aanvullende verzekeringen aanbiedt. Voordat je voor een zorgverzekeraar kiest, wil je er vast meer over te weten komen. In Nederland zijn er 11 grote zorgverzekeringconcerns die de risicodrager voor alle labels en zorgverzekeraars zijn. Eucare is zo’n concern. Bij deze zorgverzekeraar zit Aevitae aangesloten. Eucare controleert of Aevitae alle polisvoorwaarden naleeft.

Hoeveel verzekerden kiezen voor een zorgverzekering bij deze verzekeraar?

Eucare is een kleine speler tussen de grote namen uit het Nederlandse zorgverzekeringconcern. Dit betekent niet dat zij slechter zijn. Doordat Eucare zich op meerdere landen in Europa richt, stoppen zij al hun energie niet alleen in Nederland. Dit concern beschikt over 0.3% van alle Nederlandse verzekerden. Wie weet breiden zij hun diensten en labels in Nederland ooit nog uit. Voor nu kan je bij hen kiezen voor een zorgverzekering bij Aevitae. Eucare verzet grenzen in de gezondheidszorg en behandeld elke verzekerde als uniek lid van het grote geheel.

3.4/5 - (36 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar