Goedkoopste zorgverzekering met orthodontie

Wil je de goedkoopste zorgverzekering met orthodontie vergoeding in 2025? Ik kies zelf van ASR (Goede keuze + ZorgBeter) is de goedkoopste met orthodontie vergoeding voor € 146,45 en een eigen risico van 885. Zonder vrijwillig eigen risico heeft Ik kies zelf van ASR (Goede keuze + ZorgBeter) de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 161,45 premie. De meest uitgebreide dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 3 sterren) voor € 181,70 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Orthodontie? Dat is een specialisme binnen de tandheelkunde. De specialisten houden zich met name bezig met het rechtzetten van tanden, vaak door het aanbrengen van een beugel. Mocht je gebruik willen maken van orthodontie, dan is het zeer verstandig je eerst goed te verdiepen in de verzekering en natuurlijk zoek je dan naar de goedkoopste zorgverzekering met orthodontie. En de goedkoopste zorgverzekering met orthodontie kun je vinden hier via de website Zorgverzekerinq.nl.

 

De goedkoopste zorgverzekering met orthodontie vind je via Zorgverzekerinq.nl

De goedkoopste zorgverzekering met orthodontie vind je dus via deze website. Dit omdat je hier alles leest over de zorgverzekeringen die er zijn en je kennis kunt maken met de beste zorgverzekeraars. Verder kun je hier de beste zorgverzekeraars prima met elkaar vergelijken. Door goed te vergelijken, maak je altijd een keuze die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Je zoekt in dit geval naar de beste aanvullende verzekering

Je kunt er vanuit gaan dat de goedkoopste zorgverzekering met orthodontie in vrijwel alle gevallen zoeken naar de beste aanvullende verzekering is. In slechts incidentele gevallen wordt er vergoed vanuit de basisverzekering. Er moet dan sprake zijn van een medische indicatie, bijvoorbeeld als je een hazenlip hebt. In alle andere gevallen betaal je zelf of kies je de goedkoopste zorgverzekering met orthodontie in de vorm van een aanvullende verzekering.

De kosten liggen gemiddeld tussen de twee- en drieduizend euro

Je kunt er vanuit gaan dat als je een beugel krijgt, je gemiddeld tussen de twee- en drieduizend euro kwijt bent.  Vaak kun je de rekening echter wel gespreid betalen. Bij de keuze voor een aanvullende verzekering is het belangrijk om goed te letten op de premie die je betaalt, de maximale vergoeding die je krijgt en wat het vergoedingspercentage is. Check zeker ook goed de aanvullende voorwaarden.

Begin de zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering met orthodontie altijd hier op Zorgverzekerinq.nl

Hier op Zorgverzekerinq.nl maak je nader kennis met alleen de beste zorgverzekeringen. Vervolgens kun je al die verzekeringen hier goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk weet je gewoon zeker dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt.  Verder lees je op deze website echt alles over de zorgverzekering. Dat betekent dus dat voor je eventueel denkt aan overstappen in december, je eerst altijd een bezoek brengt aan Zorgverzekerinq.nl.  Wat betreft de goedkoopste zorgverzekering met orthodontie check je dus vooral de aanvullende verzekeringen die beschikbaar zijn. Ook deze verzekeringen kun je hier op Zorgverzekerinq.nl prima met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Is overstappen naar een nieuwe zorgverzekering verstandig?

Ja, dat kan verstandig zijn. Veel mensen doen dit vanwege de prijs en om zo een lagere premie per maand te betalen. Overstappen kan overigens elk jaar tot en met 31 december, 00.00 uur.

Wat is de goedkoopste zorgverzekering met orthodontie?

Je zoekt dan vooral naar de goedkoopste aanvullende verzekering. Orthodontie wordt namelijk slechts zelden vanuit de basisverzekering vergoed. Dit gebeurt alleen bij medische indicatie.

Welke informatie lees je hier op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je echt alles over de zorgverzekering. Verder maak je er kennis met de beste zorgverzekeraars en kun je die zorgverzekeraars meteen ook goed en snel met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (16 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd