Zorgverzekering van Ditzo

Ditzo zorgverzekering 2022

Ditzo is onderdeel van ASR Nederland en kenmerkt zich als een echte internet zorgverzekering. Je dient dus in 2022 je zorgzaken vooral online te doen. De Ditzo zorgverzekering 2022 kent twee varianten: een naturapolis en een restitutiepolis. Of je nou een volledige of juist een beperkte zorgkeuze wilt hebben in 2022 er is bij Ditzo altijd wel een passende zorgverzekering. De basisverzekering is uit te breiden met verschillende aanvullende pakketten waaronder drie tandartsverzekeringen.

Zorgverzekering van Ditzo 2022

Ditzo zorgverzekering [sc name=De Ditzo basisverzekering komt in twee varianten aankomend jaar. De voordeeligste zorgverzekering van Ditzo is de Ditzo Goede Keuze. Een naturapolis waarmee je volledig bent verzekerd voor gecontracteerde zorg. Heeft je zorgaanbieder geen contract? Dan krijg je een maximale vergoeding van 75 procent het aankomende jaar. Hecht jij veel waarde aan een volledige vrije zorgkeuze? Met de Ditzo Vrije Keuze kun jij terecht bij iedere zorgverlener in Nederland. Je gaat zowel bij aangesloten als niet-aangesloten zorgaanbieders een volledige 100 procent vergoeding ontvangen van Ditzo. Via het eigen risico is het mogelijk om korting te krijgen op de Ditzo zorgverzekering. In 2022 is het bedrag opnieuw minimaal 385 euro en kan verhoogd worden tot maximaal 885 euro.

Aanvullende zorgverzekering Ditzo

Er zijn verschillende mogelijkheden om de zorgverzekering Ditzo in 2022 uit te breiden. Je kunt kiezen uit een van drie aanvullende zorgverzekeringen voor een betere dekking. Een voordelige module met extra vergoedingen heeft de naam ZorgBewust. Voor consumenten die meer vergoedingen nodig zijn kunnen kiezen voor de ZorgGoed of ZorgBeter. Kijk goed naar je eigen situatie om te bepalen of jij aanvullend wilt verzekeren het aankomende jaar. Zo zou je kunnen terugkijken naar het afgelopen jaar om te zien welke zorgkosten je eigenlijk hebt gemaakt. Op deze manier is het een stuk eenvoudiger om te bepalen of jij een aanvullende pakket nodig hebt.

Tandartsverzekering Ditzo zorgverzekeraar

Tandheelkundige zorgt valt niet binnen de dekking van het basispakket. Alleen jongeren tot 18 jaar hebben recht op deze vergoeding. Ruim zeventig procent van de Nederlanders kiest ervoor om een tandartsverzekering te hebben. Met name omdat de kosten altijd hoog zijn bij de tandarts is het gewenst om je hiervoor te verzekeren. Ditzo heeft in drie aanvullende verzekeringen voor de tandarts in 2022. Je kunt kiezen uit de TandGoed, TandBeter en de Tandbest. In het premie overzicht hieronder kun je direct zien wat de maandelijkse kosten zijn.Lees altijd de polisvoorwaarden door op de website van Ditzo, hierin staat exact beschreven welke voorwaarden er gelden voor aanvulllende vergoedingen.

Premie zorgverzekering Ditzo 2022

Om erachter te komen wat de Ditzo zorgverzekering 2022 voor jou gaat kosten is het tijd om het te berekenen. Je kunt dit doen door naar de website van Ditzo te gaan en om je premie te berekenen of maak gebruik van onze Zorgvergelijker. In het premie tabel op deze pagina kun je overigens ook direct zien hoeveel korting je krijgt van Ditzo wanneer je het eigen risico vrijwillig gaat verhogen.

Overstappen naar Ditzo

Nu je de mogelijkheden weet en het zorgverzekering assortiment van Ditzo hebt kunnen bekijken is het tijd om te gaan vergelijken. Het is namelijk ook goed mogelijk dat een andere zorgverzekeraar beter bij je zorgwensen aansluit. De vergelijker bidet de mogelijkheid om de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Binnen no-time krijg je een overzicht te zien met het aanbod voor 2022. De Ditzo zorgverzekering 2022 is ook gewoon meegenomen in de vergelijking. Voor het afsluiten van de polis verwijzen wij je door.

De zorgvergelijker helpt jou tijdens je zoektocht naar een nieuwe zorgverzekering. Check direct of Ditzo het beste aanbod heeft in 2022 die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd