Zorgverzekering van Bewuzt

Bewuzt zorgverzekering 2022

Bewuzt biedt een natura zorgverzekering aan in 2022. Hiermee ben je verzekerd voor de meest voorkomende zorg. Wanneer jij voor een Bewuzt zorgverzekering 2022 kiest krijg je een gratis tandongevalle-verzekering erbij. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over het zorgverzekering assortiment van zorgverzekeraar Bewuzt. Bekijk direct de zorgpremies voor het aankomende jaar, of vergelijk de polis met onze zorgvergelijker 2022. Zorgverzekeraar Bewuzt heeft de volgende zorgverzekeringen in 2022: Natura basisverzekering, Bewuzt Tand, Bewuzt Fysio en Bewuzt Buitenland. Ga direct aan de slag met het uitzoeken welke zorgverzekering van Bewuzt het beste bij jouw situatie past.

Zorgverzekering Bewuzt 2022

Vanaf je 18e jaar heb je een eigen basisverzekering nodig. De Rijksoverheid bepaalt de inhoud, en de verzekeraar bepaalt de premie. Het basispakket is dus gelijk bij iedere zorgverzekeraar, maar verschilt enorm in de maandelijkse kosten. De Bewuzt zorgverzekering is een naturapolis, en geeft je dus een beperkte vrije zorgkeuze. Het aantal aangesloten zorgverleners is ruim, bezoek daarom de website van de verzekeraar om erachter te komen welke dit zijn. Wanneer je zorgaanbieder geen prijsafspraken heeft gemaakt met Bewuzt krijg je een maximale vergoeding van 75 procent.

Premie zorgverzekering Bewuzt 2022

Het is mogelijk om je premie te berekenen op onze website voor de zorgverzekering van Bewuzt. Echter verwijzen wij je graag door naar de website van de verzekeraar om je zorgpremie te berekenen. Het overstappen en afsluiten van je nieuwe zorgverzekering doe je overigens ten alle tijden op de website van Bewuzt. In het premie overzicht hierboven zie je direct wat de basisverzekering van Bewuzt gaat kosten met een minimale eigen risico van 385 euro.

Aanvullende zorgverzekering Bewuzt

Als de basispolis niet voldoende dekking heeft, is het mogelijk om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Bij Bewuzt zijn er drie aanvullende opties, namelijk: Bewuzt Tand, Bewuzt Fysio en Bewuzt Buitenland. In het zorgverzekering 2022 overzicht kun je bekijken wat de maandelijkse premies zijn voor deze aanvullende pakketten. Je bent niet verplicht om je aanvullend te verzekeren, bereken daarom goed welke zorgkosten jij denkt te gaan maken in 2022. De premie van een aanvullende pakket ga je bovenop de zorgpremie betalen van de basis Bewuzt zorgverzekering.

  • Bewuzt Fysio (9 of 18 x fysiotherapie in 2022)
  • Bewuzt Buitenland (Europa of wereld)

In de polisvoorwaarden kun je precies lezen welke voorwaarden er gelden voor de aanvullende vergoedingen van Bewuzt.

Tandartsverzekeringen Bewuzt

Met de Bewuzt Tand module heb je recht op aanvullende vergoedingen. De tandartsverzekering komt in twee varianten in 2022. Tandheelkundige zorg valt buiten de dekking van de basis Bewuzt zorgverzekering 2022. Veel mensen kiezen voor een aanvullende tandartsverzekering mede omdat de kosten voor behandelingen bij de tandarts vaak hoog zijn. Verwacht jij vaker dan de periodieke controles naar de tandarts te gaan? Dan zou het Misschien slim zijn om je hier voor te verzekeren. Zorgverzekeraar Bewuzt heeft in het aankomende jaar de volgende module:

  • Bewuzt Tand (75% vergoeding tot € 500,-

Overstappen naar zorgverzekeraar Bewuzt

Nu je precies weet wat de Bewuzt zorgverzekering in 2022 te bieden heeft is het tijd om te gaan vergelijken. Op Zorgverzekerinq.nl kun je gebruik maken van de vergelijker om erachter te komen of verzekeraar Bewuzt de beste voor jou is. Vergelijk de zorgverzekeringen voor het aankomende jaar met basis van onze handige filters. Geef aan welke zorgverzekering vergoeding je wenst, hoogte van het eigen risico en de zorgkeuze (beperkt of juist vrij) en de vergelijking gaat starten. Geschikte polis gevonden? Wij verwijzen je vervolgens direct door om de zorgverzekering aan te vragen.

Bezoek onze zorgvergelijker om de zorgverzekeringen van Bewuzt te vergelijken. Bereken je premie voor 2022 in enkele minuten en weet direct welke verzekeraar het beste bij jou past.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd