verzekering-voor-orthodontie-in-2020

Orthodontie verzekering 2020

Een orthodontie verzekering 2020 nodig? Bekijk de verzekering voor orthodontie voor het aankomend jaar 2020 hier. Voor mensen die in 2020 naar de orthodontist moeten gaan zou het afsluiten van een tandartsverzekering met een orthodontie vergoeding de juiste keuze zijn. De kosten zijn bijna altijd hoog, en worden niet of niet volledig vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Bekijk hier de orthodontie vergoedingen voor het aankomend jaar!

Orthodontie tot 18 vergoedingen

Salland
€ 20,00
75% tot € 500
Salland
€ 38,00
75% tot € 1035
Univé
€ 25,95
100% tot € 2500 (eenmalig)
OHRA
€ 41,47
75% tot € 2000 (eenmalig)

Orthodontie verzekering vanaf 18

CZ
€ 19,35
100% tot € 350 (eenmalig)
 
OHRA
€ 21,35
100% tot € 250 (eenmalig)
 
De Friesland
€ 33,95
100% € 750 (eenmalig)
 
ONVZ
€ 59,98
100% tot € 500 (eenmalig)
 

Orthodontie vergoeding

In alleen uitzonderlijke gevallen wordt orthodontie (beugel) vergoedt vanuit de basisverzekering. In bijna alle gevallen zijn de kosten voor een beugel en de bijbehorende behandelingen voor eigen rekening. Het afsluiten van een orthodontie verzekering 2020 is dus eigenlijk een must als jij deze kosten niet volledig zelf wilt of kunt betalen. Bekijk hieronder de meest gekozen orthodontie verzekeringen, met een vergoeding voor een beugel in 2020.

orthodontie verzekering 2020Kosten van een beugel

Wat kost een beugel eigenlijk? De kosten van een orthodontische behandelingen en een beugel kunnen behoorlijk verschillen, het ligt eraan hoelang de behandelingen zullen gaan duren en welke type beugel er nodig is. Om toch een schatting te kunnen geven kan je er rekening mee houden dat een beugel ongeveer 2000 a 3000 euro kosten.

Vergoedingen Orthodontie

Een zorgverzekering voor een beugel en orthodontische zorg vinden is niet makkelijk. Er worden namelijk veel verschillende aanvullende tandartsverzekeringen aangeboden die een vergoeding geven voor de orthodontist. Welke zorgverzekeraar is nou de juiste voor mij? Om een antwoord te kunnen geven op deze vraag verwijzen wij je graag door naar de zorgvergelijker 2020 op onze pagina. Met behulp van deze uitgebreide zorgpolis vergelijker kan jij eenvoudig aangeven hoe hoog jij de vergoeding voor orthodontie wilt hebben aankomend jaar.

Orthodontie vanaf 18 jaar wordt alleen in uitzonderlijke gevallen vergoedt vanuit de basisverzekering. In de meeste gevallen zijn de kosten dus voor eigen rekening. Met een aanvullende tandartsverzekering kan jij een vergoeding ontvangen van de zorgverzekeraar van deze kosten.

Wij hebben de orthodontie verzekering vanaf 18 jaar uitgezocht, en een aantal hieronder op een rijtje gezet. Zo zie je dus direct wat de zorgverzekeraar te bieden heeft in 2020 qua vergoedingen en premies voor orthodontie.

Kies je zorgverzekeraar

Je bent dus op zoek naar een orthodontie verzekering 2020 maar je weet eigenlijk niet welke zorgverzekeraar deze opties heeft. Voor kinderen tot 18 jaar is het mogelijk om bij bijna alle zorgmaatschappijen in Nederland een vergoeding te ontvangen. Een vergoeding voor orthodontie vanaf 18 jaar is een ander verhaal, het goed vergelijken van de orthodontie verzekeringen is dan belangrijk om zo de beste en hoogste orthodontie vergoeding te kunnen ontvangen in 2020.

Voordat je een tandartsverzekering voor orthodontie gaat afsluiten, is het belangrijk om de polisvoorwaarden even door te nemen. Hierin staat beschreven wat je kunt verwachten van de zorgverzekeraar, zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020. Het is ook van belang om te weten of je bij een orthodontie verzekering in 2020 nog wel gewoon bij je eigen orthodontist en tandarts kunt gaan. In sommige gevallen kun je alleen naar aangesloten zorgaanbieders gaan voor een behandeling.

Vergelijk orthodontie verzekeringen

Direct je huidige zorgpolis vergelijken met het aanbod van 2020? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site. Een volledige en onafhankelijke vergelijking van je zorgverzekering op basis van jouw wensen. Vul je gegevens in aan de linkerkant, en de vergelijking wordt gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 vind je direct bovenaan, die je daarna kan afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Je kunt aan de linkerkant ook aangeven of je een orthodontie vergoeding wilt ontvangen van de zorgverzekeraar.