ZorgDirect zorgverzekeraar

ZorgDirect zorgverzekering 2021

ZorgDirect heeft in 2021 opnieuw een restitutie zorgverzekering. Je mag dus volledig zelf bepalen welke zorgverlener je kiest volgend jaar. Zorgverzekeraar ZorgDirect heeft 1 basisverzekering en meerdere aanvullende pakketten in het assortiment. Benieuwd of de ZorgDirect zorgverzekering in 2021 het beste bij jou past? Wij helpen je graag verder met je zoektocht naar een passende polis.

Zorgverzekeraar ZorgDirect heeft in 2021 de volgende zorgverzekeringen: Restitutie basisverzekering, Start, Slim, Extra, Plus en Top.

Zorgverzekering ZorgDirect 2021

De basisverzekering is in Nederland verplicht vanaf 18 jaar. Vanaf deze leeftijd is het nodig om een eigen zorgverzekering op naam te hebben. ZorgDirect biedt een restitutiepolis aan in 2021, en geeft je dus een vrije zorgkeuze. Verzekeraars maken prijsafspraken met zorgverleners en met bijvoorbeeld een naturapolis ontvang je alleen een complete vergoeding voor gecontracteerde zorg. Een echte restitutie zorgverzekering geeft je een 100% vergoeding voor alle zorgaanbieders in het land. Check in het overzicht hieronder direct hoeveel je gaat betalen voor de ZorgDirect zorgverzekering.

Aanvullende zorgverzekering ZorgDirect

In 2021 zijn er veel aanvullende pakketten verkrijgbaar bij ZorgDirect. Het gaat om vijf modules die je extra dekking geven voor onder andere fysiotherapie en anticonceptie vanaf 21 jaar. Een aanvullende zorgverzekering is niet verplicht om te hebben, echter kan het wel van pas komen wanneer er extra zorgkosten gemaakt gaan worden in 2021. Hieronder in het ZorgDirect zorgpremie overzicht zie je direct de premies en de belangrijkste vergoedingen.

Tandartsverzekering van Zorg Direct

Met een tandartsverzekering heb je recht op vergoedingen voor de tandarts rekening. Alleen jongeren tot 18 jaar hebben reecht op een vergoeding voor tandheelkundige zorg vanuit de basis zorgverzekering. ZorgDirect heeft drie tandartsverzekeringen, vergoedingen zijn mogelijk tot € 1.000,- per kalenderjaar. Een voordeel van zorgverzekeraar ZorgDirect is dat ook de techniekkosten worden vergoed in 2021.

Jongeren en kinderen hebben recht op standaard tandheelkundige zorg vanuit het basispakket. Volwassenen zijn vaak afhankelijk van vergoedingen vanuit een tandartsverzekering.

Premie zorgverzekering ZorgDirect 2021

Hoeveel zorgpremie ga ik betalen voor de ZorgDirect zorgverzekering? Wij verwijzen je graag door naar de verzekeraar om je premie te berekenen. Tevens in het zorgpremie overzicht is te zien hoeveel de polis gaat kosten in 2021 bij ZorgDirect. Vergeet niet dat het mogelijk is om de zorgverzekering goedkoper te maken via het eigen risico, dit bedrag kan je verhogen in stappen van 100 euro. Mensen die weinig tot geen zorgkosten verwachten verhogen het vaakst vrijwillig hun eigen risico. Let wel op dat wanneer er zorgkosten gemaakt worden je het grootste gedeelte eerst zelf moet betalen voordat ZorgDirect overgaat tot vergoeden.

Andere bekeken ook:

Overstappen naar ZorgDirect

Vrijblijvend zorgverzekering vergelijken? Uiteraard is dit mogelijk op Zorgverzekerinq.nl. Het vergelijken van zorgverzekeringen kost je enkele minuten, en kan je soms wel honderden euro’s besparen op je zorgpremie. Met behulp van onze vergelijker kun jij onder andere de ZorgDirect zorgverzekering 2021 vergelijken. Via handige filters aan de linkerkant vergelijk je de verzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie en zorgbehoeftes. Voor het zorgverzekering overstappen verwijzen wij je ten alle tijden door naar de zorgverzekeraar.

Vergelijk zorgverzekeraar ZorgDirect en haar zorgverzekeringen met behulp van onze zorgvergelijker. In slechts enkele minuten bereken jij of de verzekeraar het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Mail mij de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een zorgverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €490 besparen
  • 100% onafhankelijke & gratis service
Banner Postcode Zorgcollectief