Besured zorgverzekeraar

Besured zorgverzekering 2022

Zorgverzekeraar Besured heeft een ruim zorgverzekering aanbod in 2022. De verzekeraar kenmerkt zich voornamelijk door haar focus op jongeren en young professionals. Wanneer jij je gaat verzekeren met de Besured zorgverzekering dan kies je voor een naturapolis. Bij aangesloten zorgverleners krijg jij gewoon een volledige vergoeding voor de gemaakte kosten. Op deze pagina informeren wij je over de basisverzekering van Besured maar ook over de aanvullende mogelijkheden. Bekijk direct de zorgpremies voor 2022 en de voor- en nadelen van de verzekeraar. Zorgverzekeraar Besured biedt de volgende zorgverzekeringen aan in 2022: Naturapolis basisverzekering, Fysiotherapie, Buitenland, Anticonceptie en Tandarts.

Zorgverzekering Besured 2022

Besured zorgverzekering 2021Bijna 150.000 jongeren en studenten hebben op dit moment een Besured basisverzekering. Met name doordat de zorgverzekeraar een groot aantal verzekerden heeft kunnen zij de kosten laag houden en hierdoor ook de zorgpremie. Als we de beoordelingen erbij pakken zijn de young professionals zeer tevreden met de zorgverzekering van Besured, ze geven de polis namelijk een negen. Een voordeel van de Besured verzekering is dat je in 2022 een gratis tandongevallenverzekering krijgt van de zorgverzekeraar. Er zijn verder ook nog extra kortingen mogelijk wanneer je aanvullende modules afsluit voor het nieuwe jaar. Bekijk in het tabel hierboven direct de meest actuele premies voor 2022.

Aanvullende zorgverzekering Besured

Besured heeft in 2022 opnieuw vier verschillende aanvullende zorgverzekeringen die je kunt afsluiten. Voor een extra maandelijkse premie heb je recht op aanvullende vergoedingen. Als jij bijvoorbeeld gebruik wilt maken van fysiotherapie kun je kiezen voor de module fysio met een vergoeding voor 6 of 9 behandelingen aankomend jaar. Je bent je zeker niet verplicht om je aanvullend te verzekeren. In Nederland is alleen de basisverzekering vanaf 18 jaar verplicht om te hebben. Ondanks dit kiezen toch veel consumenten er juist wel voor om een aanvullende zorgverzekering te hebben. Dit komt mede omdat lang niet alle zorgkosten vallen onder de dekking van het basispakket. Bij Besured heb je de mogelijkheid om je te verzekeren voor alleen wat je nodig hebt en is een extra 5% korting mogelijk wanneer je de module fysio, buitenland en tandarts toevoegt aan de Besured basisverzekering.

Tandartsverzekering Besured

De kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts zijn voor eigen rekening. Er zijn namelijk geen vergoedingen mogelijk vanuit de basisverzekering. Om deze reden kiezen dan ook veel Nederlanders (70 procent) om een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Zorgverzekeraar Besured heeft in 2022 twee verschillende tandartsverzekeringen in het assortiment. Je kunt kiezen uit een 75% vergoeding tot 150 euro of tot 250 euro. Of je kunt voor een ruimere vergoeding kiezen van 100% tot 150 euro of 100% tot 250 euro.

Vergeet niet de polisvoorwaarden te lezen van Besured. Op de website kun je namelijk precies inzien welke voorwaarden er gelden voor aanvullende vergoedingen.

Premie zorgverzekering Besured 2022

De kans is zeker aanwezig dat jouw zorgpremie zal stijgen in 2022. Daarom wil je natuurlijk weten wat de Besured zorgverzekering 2022 zal gaan kosten. Je kunt op twee manieren je zorgpremie berekenen. Dit kan je doen door gebuik te maken van onze zorgvergelijker of om de website van de verzekeraar te bezoeken. Er zijn namelijk mogelijkheden om deze maandelijkse premie te verlagen (via het eigen risico) of je komt erachter dat een andere zorgverzekering Misschien wel beter bij je past. Ongeacht hoe jij de Besured premie gaat berekenen je kunt het gewoon doen op onze website.

Overstappen naar zorgverzekeraar Besured

Ieder jaar kun je opnieuw utizoeken welke zorgverzekering het beste bij je past. Doordat de premies en voorwaarden veranderen is het verstandig om je zorgverzekering te gaan vergelijken. Ongeveer zeven weken per jaar mag jij bepalen of je wilt gaan overstappen. Veel mensen stappen ieder jaar over om zo een besparing te realiseren. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste zorgverzekering in 2022 is maar liefst 300 euro op jaarbasis! Dit is natuurlijk meer dan genoeg om aan de slag te gaan met het vergelijken van de Besured zorgverzekering 2022 op onze site. Voor het aanvragen en overstappen naar Besured verwijzen wij je altijd door naar de verzekeraar.

Bezoek onze zorgvergelijker en bereken je zorgpremie voor 2022 in enkele minuten. Bekijk of zorgverzekeraar Besured de beste zorgverzekering voor jou heeft!

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd