nieuwe zorgverzekeraar vinden

Zorgpremie met meer dan 5 euro omhoog

pemie met meer dan 5 euro omhoog
premie met meer dan 5 euro omhoog

Zorgpremie toch meer dan 5 euro duurder, althans als de voortekenen niet bedriegen. Want van de zorgverzekeraars maakte DSW deze week als eerste de prijs voor 2021 bekend, En daaruit blijkt dat  er bij deze verzekeraar sprake is van een stijging van 6,50 euro per maand.  Dat belooft dus niet veel goeds.

Zorgpremie met meer dan 5 euro omhoog, DSW biedt standaard pakket voor 124,50

Op Prinsjesdag liet het kabinet weten  dat er uit werd gegaan van 5 euro voor de premie.  Dat valt als de voortekenen niet bedriegen toch even wat hoger uit, Door de premieverhoging van 6,50 euro betaal je nu bij DSW voor de standaard verzekering  124,50 euro.

Kabinet breekt belofte, premie zou rond 5 euro duurder worden

Ondertussen wordt er vanuit de consument al weer volop gemord nu de eerste de beste verzekeraar alweer boven de 5 euro  zit wat betreft de zorgverzekering, DSW is nu de eerste die de premie bekend maakt, de consument vreest met grote vrezen  voor de rest van de verzekeraars.  Dan moet blijken of  DSW een trendsetter is of niet. De vrees is het eerste en weer, zo moppert de consument,  lijkt een belofte  door het kabinet gebroken te worden.  Een andere groep moppert niet en ziet de verhoging an sich als een beloning voor  de inzet van de zorg.

Massaal op zoek naar de goedkoopste

Nog een paar maanden en de consument zal op basis van de prijs van de nieuwe verzekering weer massaal van verzekering gaan wisselen. Het heeft er alle schijn van dat de verzekeraar met de laagste prijs op voorhand al winnaar te worden.

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar