VGZ of Zilveren Kruis

Je bent uiteindelijk uitgekomen bij de zorgverzekeraars VGZ en Zilveren Kruis. Tussen deze twee zorgverzekeraars wil je een keuze gaan maken voor de zorgverzekering 2021. Als je verstandig bent gebruik je elders op dit platform de zorgverzekeringen vergelijker. Waarschijnlijk kan die uiteindelijk aangeven wat de voor jou beste zorgverzekeraar is: VGZ of Zilveren Kruis. Voor dat je gaat vergelijken check je toch al eerst de informatie over zowel de basis- als de zorgverzekeringen elders op dit platform. Dan weet je waar je over praat en wordt de keuze VGZ of Zilveren Kruis weer iets gemakkelijker.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Leer in stapjes een gezondere leefstijl aan

VGZ of Zilveren Kruis?

Laten we eerst eens kijken naar de zorgverzekering van Zilveren Kruis. Deze verzekeraar verzekert je niet alleen tegen de kosten voor de zorg, maar wil je met de speciale app Actify een gezondere leefstijl aanleren. Actify geldt als je persoonlijke, digitale coach. Daarnaast biedt het je nog de Zilveren Kruis app om te declareren, betalen en inzicht in de zorgkosten te krijgen en de app Wijzer voor al je vragen over je gezondheid. Zilveren Kruis biedt drie basisverzekeringen: Basis Budget, Basis Zeker en Basis Exclusief. Daarnaast kun jij je via bijvoorbeeld sportbonden en ledenorganisaties aanmelden voor een collectieve verzekering. Bij Zilveren Kruis kun je overigens de maandpremie naar beneden bijstellen door het eigen risico te verhogen.

Waar kun je het snelst behandeling krijgen?

VGZ of Zilveren Kruis?

Zilveren Kruis biedt met de Basis Plus Module en Aanvullend 1, 2, 3, 4 en 5 sterren een keur aan aanvullende opties. Bovendien heeft het ook nog eens 5 tandartsverzekeringen, waarmee je verzekerd bent tegen consulten, vullingen, kiezen trekken, mondhygiëne, bruggen en kronen en kosten na een ongeval. Ook bij VGZ vind je steeds dat pakket dat bij je past. De verzekeraar denkt met je mee en helpt je om ondanks wachtlijsten snel behandeld te kunnen worden. VGZ staat bekend om de snelle uitbetaling en is een zeer innovatieve zorgverzekeraar.

Maximale eigen risico is 15 euro korting op de maandpremie

VGZ heeft drie basisverzekeringen met Basis Keuze, Ruime Keuze en Eigen Keuze. Zet jij het eigen risico op de maximale 885 euro, dan krijg je maandelijks 15 euro korting op je maandpremie. VGZ biedt een app en een collectieve zorgverzekering die je aantrekkelijke kortingen op kan leveren. Daarnaast kun je kiezen voor vier VGZ aanvullende verzekeringen met de Instap, Goed, Beter en Best. Uiteraard biedt het innovatieve VGZ ook een gedegen tandartsverzekering. Je hebt nu de keuze uit de Tand Goed, Tand Beter en Tand Best verzekering.

Univé of VGZ. Dat is geen eenvoudige afweging. Beide verzekeraars staan er goed op in verzekeringsland en bieden in elk geval altijd waar voor je geld.

 

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten