Zorgverzekering: houd deze data in de gaten

belangrijke data zorgverzekering
Belangrijke data zorgverzekering

Het houdt mensen bezig; de hoogte van de zorgpremie en de hoogte van het eigen risico.  Wat wordt volgend jaar nog wel en wat wordt niet vergoed?  Het is belangrijk om in elk geval een aantal data in de gaten te houden. Op die data wordt meer duidelijk rondom de zorgverzekering 2021. Overstappen kan tot en met 31 december mocht blijken dat je bij een andere verzekeraar beter ut bent.

Overstappen kan tot en met 31 december

Gedurende het jaar zijn er een aantal belangrijke momenten wat betreft de zorgverzekering, Op die momenten wordt belangrijke informatie gegeven over de zorgverzekering van 2021. Het eerste moment komt ondertussen steeds dichterbij. Op 15 september is het namelijk Prinsjesdag. De regering maakt dan bekend of en wat er veranderd wordt in de basiszorgverzekering.  Vervolgens moeten we tot november wachten. Op 12 november namelijk wordt de zorgpremie voor 2021 bekend gemaakt.  De verzekeraars moeten voor die datum namelijk de premie voor de verzekering in 2021 bekend hebben gemaakt. Dat is ook het moment om de zorgverzekering te vergelijken en om eventueel over te stappen.

Verstandig de verzekeraars met elkaar te vergelijken

Overstappen kan tot  en met 31 december van dit jaar. Het is altijd goed om de verzekeraars met elkaar te vergelijken. Ben je voordeliger uit bij een andere verzekeraar, dan stap je over. En anders blijf je gewoon bij de huidige verzekeraar.

Nu populair
Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten