X-Fitt in basispakket zorgverzekering

X-Fitt in basispakket zorgverzekering. Het leefstijlprogramma dat met steun van het Kenniscentrum Sport en Bewegen, zorgverzekeraar Menzis en het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport door de Arnhemse sportschool Formupgrade werd ontwikkeld, komt in het basispakket van de zorgverzekering. Dat schrijft de website NU.nl.

X-Fitt in basispakket zorgverzekering: sport en leefstijlbegeleiding

Het programma van Thomas Verheij gaat om sport in combinatie met leefstijlbegeleiding. Onder andere de voeding wordt gemonitord. De aanpak lijkt te werken. “Dat blijkt uit de resultaten. Van al onze deelnemers is 92 procent na twee jaar nog actief”, aldus Verheij.

Maak kennis met de beste zorgverzekeraars

Wil jij meer weten over de zorgverzekering in het algemeen en de zorgverzekeraars in het bijzonder? Check dan altijd de website Zorgverzekerinq.nl. Je maakt hier kennis met de beste verzekeraars. Door die met elkaar te vergelijken maak je altijd de voor jou beste keuze namelijk.

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar