Wouter Bos nieuwe bestuursvoorzitter Menzis

Wouter Bos is de nieuwe bestuursvoorzitter van Menzis. Hij gaat op 1 mei beginnen met de klus.  Daarmee is de gewezen politicus de opvolger van de vertrokken Ruben Wenselaar. Eén ding is zeker; Wouter Bos heeft erg veel zin in zijn nieuwe klus bij de verzekeraar. 

Bestuursvoorzitter Menzis wil eerst vooral kennismaken

‘Het is voor mij een enorme uitdaging’, zo liet Wouter Bos weten. ‘Ik keer terug in de wereld van de zorg en dat doet me echt goed. Ook ik blijf het belangrijk vinden dat Menzis voorop blijft lopen in de beweging naar regionaal georganiseerde zorg. Daarbij moet er aandacht zijn voor preventieve en duurzame toegankelijkheid. Natuurlijk bieden wij als Menzis dit allemaal  het liefst aan voor een aantrekkelijke premie. Wat dat betreft hoef ik me geen zorgen te maken over werk. Er is namelijk nog genoeg te doen.’’

‘Daar heb ik mijn handen eerst echt wel vol aan’

Bos zal de eerste maanden als voorzitter vooral gebruik maken om kennis te maken. ‘De eerste maanden zal ik zoveel mogelijk collega’s, de organisatie, partijen en stakeholders ontmoeten. Ik wil mijn mening niet baseren op de mening van anderen. Ik wil iedereen zelf beter leren kennen. Er is voor mij nog meer dan voldoende te leren over de regio’s, over onze verzekerden, onze producten en natuurlijk ook de concurrenten. Daar zal ik eerste echt mijn handen vol aan hebben.

Vergelijk zorgverzekeringen hier op Zorgverzekerinq.nl

Wil je alles weten over Menzis en over de zorgverzekering? Check dan de informatie die je vindt hier op de website Zorgverzekerinq.nl. Je kunt op deze website ook de beste verzekeraars vergelijken. Door dat te doen, maak je altijd de voor jou beste keuze. 

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd