VGZ begroet 351.000 nieuwe klanten

 

VGZ begroet 351.000 nieuwe klantenVGZ begroet 351.000 nieuwe klanten, zo bleek deze week uit de cijfers over 2020. Daarmee komt het totaal aantal verzekerden uit op 4,2 miljoen. Overigens is VGZ per 1 januari van dit jaar ook weer de zorgverzekeraar van het CAK.

VGZ begroet 351.000 nieuwe klanten; nu 4,2 miljoen klanten

VGZ, en dan bedoelen we ook  IZA, IZZ, Univé, Bewuzt, UMC en United Consumers, zelf zegt dat de groei te maken heeft met de zinnige zorg die het al jarenlang  biedt. Bovendien slaagt VGZ er steeds opnieuw in de stijging van de premie beperkt te houden.

VGZ fuseerde en fuseerde de afgelopen jaren

VGZ staat voor de stichting Volksgezondheidszorg en is een voormalig bovenbouwmaatschappij, een particuliere ziektekostenverzekeraar die door ziektekosten was opgericht. De zorgverzekeraar is met het hoofdkantoor gevestigd in Arnhem. Voorts heeft VGZ vestigingen in Alkmaar, Eindhoven, Gorinchem en Heerlen. VGZ fuseerde de afgelopen jaren diverse keren, Zo fuseerde VGZ in 1991 met liefst zes ziekenfondsen in Zuid Nederland. In 2004 fuseerde VGZ met IZA. In 2005 volgde Trias en in 2007 ging VGZ samen met Univé.

Nu populair
Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten