Ditzo of Zilveren Kruis

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
180,

-

Zorgkeuze
ruim
  • Hoge score op duurzaamheid
  • Verdien cashback met a.s.r. Vitality
Goed alternatief
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
100% keuzevrijheid in ziekenhuis, huisarts en fysio
  • Fysio Meeneemservice mogelijk
  • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
  • Korting op veel sportscholen

Ditzo of Zilveren Kruis? Je kunt voor de keuze komen te staan als je van plan bent om de overstap te maken naar een nieuwe zorgverzekeraar. Veel mensen – meer dan een miljoen – besluiten elk jaar opnieuw de overstap naar een nieuwe verzekeraar te maken. Dat doen ze vooral vanwege de lagere prijs of een betere dekking.  De keuze tussen Ditzo en Zilveren Kruis? Dat is nog best ingewikkeld. Je krijgt gelukkig hulp hier op zorgverzekerinq.nl.

 

Ditzo of Zilveren Kruis Zorgverzekering?

Je kunt elk jaar overstappen naar een andere zorgverzekeraar

Wil jij de overstap maken naar een nieuwe zorgverzekeraar? Dan heb je elk jaar de tijd tot en met 31 december, 23.59 uur. In vrijwel alle gevallen stappen mensen over omdat ze elders wat minder kunnen betalen. Ook de dekking kan een reden zijn om voor een andere zorgverzekeraar te kiezen, Het is toch al verstandig om in elk geval verder te kijken dan alleen naar de prijs. Check zeker de dekking en lees altijd de polisvoorwaarden goed door. Maak vervolgens pas een keuze voor een nieuwe zorgverzekeraar.

Kies je voor Ditzo of Zilveren Kruis?

Logo Ditzo 2025Kiezen tussen Ditzo of Zilveren Kruis is nog niet eenvoudig. Dit omdat beide verzekeraars er erg goed opstaan. Om de verzekeraars te vergelijken, kijken we hier eerst naar wat Ditzo je te bieden heeft.  Kies je voor Ditzo, dan kun je alles gewoon zelf gemakkelijk online regelen. Liefst tachtig procent van de klanten van Ditzo beveelt de verzekering aan en dat is veel. Over het zelf regelen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het doorgeven van wijzigingen. Kies je voor Ditzo, dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de verzekering in elk geval.  Je kunt bovendien kiezen voor alles onder één dak en een voordeelpakket afsluiten bij Ditzo. Besluit je om gebruik te maken van Ditzo, dan kun je bovendien altijd rekenen op een fikse korting of een leuk welkomstcadeau.

De voordelen van Zilveren Kruis

Logo Zilveren Kruis 2025Kies je voor Ditzo of Zilveren Kruis? Om te kiezen, moeten we eerst kijken naar wat Zilveren Kruis je te bieden heeft. Zilveren Kruis heeft een zeer handige app waarmee je zelf alles kunt regelen.  Zo bereken je de premie, dien je gemakkelijk declaraties in en zoek je ook al gemakkelijk een vergoeding. Betalen is bij Zilveren Kruis ook al eenvoudig en dit kan gewoon via iDeal.  Ook de app van Zilveren Kruis mag er zeker zijn. Daarop zie je een handig overzicht van de zorgkosten en via de app krijg je bovendien altijd binnen een dag antwoord op vragen over de vergoeding. Kies je voor Zilveren Kruis, dan kies je ook voor een digitale zorgpas. Met Zilveren Kruis heb je gewoon een goede zorgverzekering, iets dat blijkt uit het hoge rapportcijfer dat het van de vaste klanten krijgt.

Check altijd eerst zorgverzekerinq.nl

Ditzo of Zilveren Kruis, dan is nog best een moeilijke afweging. Door de website zorgverzekerinq.nl te gebruiken, kun je in elk geval kennismaken met de verschillende zorgverzekeraars. Je kunt ze vervolgens ook meteen met elkaar vergelijken. Door te vergelijken maak je altijd een goede keuze en kies je een zorgverzekering die goed bij je past.

Kies je voor Ditzo of Zilveren Kruis?

Kiezen tussen deze twee verzekeraars is niet gemakkelijk. Het gaat namelijk om twee goede verzekeraars. Je kunt ze overigens prima vergelijken hier op zorgverzekerinq.nl.

Kun je zomaar overstappen naar een andere zorgverzekeraar?

Ja, je kunt elk jaar overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Dit kan elk jaar tot en met 31 december, 23.59 uur. De meeste mensen maken de overstap naar een andere verzekeraar vanwege de prijs overigens.

Waarom check je altijd eerst de website zorgverzekerinq.nl?

Op zorgverzekerinq.nl kun je nader kennismaken met de verschillende verzekeraars. Bovendien kun je de verzekeraars hier goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kun je de voor jou beste keuze maken.

5/5 - (7 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar