Zorg en Zekerheid

Zorg en ZekerheidMerk jij ook dat men het steeds belangrijker vindt om bewuste en gezonde keuzes te maken? Gezonder leven lijkt een belangrijk doel voor steeds meer mensen te worden. In Nederland ben je verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Dit mag een basisverzekering zijn, maar je kunt ook kiezen voor verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Dan ben je bijvoorbeeld ook voor fysiotherapie, alternatieve geneeskunde en de tandarts verzekerd. Wist je dat er in Nederland 11 zorgverzekeringconcerns actief zijn? Zorg en Zekerheid is daar één van. In dit artikel lees je meer over waar zij voor staan en welke voordelen zij bieden.

Wie zijn Zorg en Zekerheid?

Bij Zorg en Zekerheid draait het allemaal om de mensen die bij hen verzekerd zijn. Zij streven naar de juiste zorg op de juiste plaats. Daarnaast gebruiken zij de maandelijkse premies van hun leden om in allerlei maatschappelijke initiatieven te investeren. Dit zorgt ervoor dat de samenleving waarin wij leven socialer en gezonder wordt. Wanneer jij naast om jezelf dus ook om jouw medemens geeft. Is Zorg en Zekerheid het concern wat bij jouw waarden past. Persoonlijke aandacht voor ieder individu staat centraal. Zorg en Zekerheid verzekert je ervan dat zij voor je klaarstaan op het moment dat je zorg nodig hebt.

Welke voordelen zitten er aan een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid?

Wanneer je voor een zorgverzekering via Zorg en Zekerheid kiest, gaat er geen medische selectie aan vooraf. Bij dit concern maakt het niet uit als je zorgbehoeftig bent en een groot medisch dossier hebt. Iedereen mag een zorgverzekering bij hen afsluiten, ongeacht leeftijd, gezondheid en financiële situatie. Als je voor een zorgverzekering via dit concern kiest, kan je de tandartsvergoeding met jouw partner delen. Daarnaast worden ingeleverde declaraties binnen 10 dagen betaald. Hierdoor loop je nooit achter als je zorg gerelateerde rekeningen ontvangt. Je kunt er bij Zorg en Zekerheid voor kiezen om jouw eigen risico gespreid te betalen. Dit geeft veel mensen rust, want dat betekent dat je genoeg tijd hebt om de rekening te betalen.

Welke zorgverzekeraars en andere labels vallen er onder dit concern?

Zorg en Zekerheid biedt haar eigen zorgverzekeringen aan. Naast het feit dat zij een goede zorgverzekeraar zijn, hebben zij ook nog een eigen label opgezet. Het label van Zorg en Zekerheid is AZVZ. Bovendien kun je bij dit concern zowel voor een natura- als een restitutieverzekering kiezen. Bij de restitutieverzekering krijg je een (gedeeltelijke) vergoeding voor de zorg die je bij een zorgverlener naar keuze ontvangt. De naturaverzekering is maandelijks iets goedkoper, maar dan kan je uit minder zorgverleners kiezen. Dit is iets om goed over na te denken voor je de zorgverzekering afsluit. Op Zorgverzekerinq.nl geven wij je graag meer informatie over de zorgverzekeraars waar je uit kunt kiezen.

Wat is het percentage van het marktaandeel van dit zorgverzekeringconcern?

Zorg en Zekerheid is een relatief klein zorgverzekeringconcern. In totaal zijn 2,8% van alle verzekerden in Nederland bij dit concern aangesloten. Samen met DSW zijn zij de grootste van alle kleinere concerns. Wil je voor jezelf een zorgverzekering vergelijken? Dan is het een goed idee om meer informatie over jouw opties op te zoeken. Op onze website lees je meer over de zorgverzekeraars en zie je welke het beste bij jouw situatie past.

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar