DSW

DSWWanneer je graag een zorgverzekering afsluit die perfect bij jouw situatie past, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Je wil natuurlijk niet hebben dat bepaalde benodigde zorg misschien niet wordt vergoed. Vandaar dat je via Zorgverzekerinq.nl meer informatie over verschillende verzekeraars en pakketten kunt raadplegen. Dan weet jij altijd direct waar je aan toe bent en welke zorgverzekering het beste bij je aansluit. In Nederland bestaan er 11 zorgverzekeringconcerns die elk een aantal labels en zorgverzekeraars onder zich hebben hangen. De concerns fungeren als risicodragers en zorgen ervoor dat er een financieel vangnet voor de zorgaanbieders ontstaat. DSW is één van die concerns, in dit artikel wordt dit concern verder toegelicht.

Wat is het verhaal achter DSW?

DSW is een onafhankelijke zorgverzekeraar uit Schiedam. De letters DSW staan voor Delfland, Schieland en Westland. Deze zorgverzekeraar bestaat al ruim 100 jaar en is uitgegroeid tot een landelijke verzekeraar met meer dan 600.000 verzekerden. Dit concern vindt de gezondheidszorg het allerbelangrijkste, zelfs belangrijker dan het draaien van winst. DSW pleit voor goede zorg en volledige zorgkeuzevrijheid bij al haar verzekerden. Bij dit concern mag iedereen een verzekering afsluiten ongeacht leeftijd, financiële mogelijkheden of gezondheid. Iedereen moet volgens hen de gelijke kansen op uitstekende zorg krijgen.

Welke voordelen zitten er aan een zorgverzekering via DSW?

Welke voordelen zitten er aan een zorgverzekering via DSW?
DSW onderscheidt zich van andere verzekeraars omdat zij zichzelf als de rebel van de zorgverzekeraars zien. Zij nemen geen blad voor de mond en vechten voor wat het beste en juiste voor haar verzekerden is. Dit concern is er voor de mensen, voor de artsen, ziekenhuizen en iedereen die met de gezondheidszorg te maken heeft. Daarnaast biedt dit concern een scherpe premie en kan je uit verschillende aanvullende pakketten kiezen. Iedereen mag een zorgverzekering via DSW afsluiten. Niemand die een aanvraag doet zal worden geweigerd. DSW staat voor een eerlijk systeem en kwalitatieve zorg.

Welke labels en zorgverzekeringen zitten er bij dit concern aangesloten?

Wil je een zorgverzekering vergelijken? Zorgverzekerinq.nl biedt je een totaaloverzicht van alle verzekeraars in Nederland aan. Wij geven je graag advies als het op jouw zorgverzekering aankomt. De vergelijking doe je zelf, maar je kan veel informatie over de verschillende zorgverzekeraars op onze site terugvinden. Dan weet je zeker dat je er alles aan hebt gedaan om een zorgverzekeraar te zoeken die het beste bij jouw situatie past. DSW is een zorgverzekeringconcern met een eigen label. Dit label heet InTwente en biedt zorg voor de mensen in deze provincie en omgeving aan. Daarnaast zit Stad Holland ook bij dit concern aangesloten.

Wat is marktaandeel van deze verzekeraar?

DSW bezit volgens officiële cijfers van de rijksoverheid 4,1% van het marktaandeel van alle zorgverzekeringconcerns. Daarmee behoort DSW niet tot de vier grote spelers maar ook zeker niet tot de allerkleinsten. Wanneer je voor dit concern kiest, kies je voor een sterke middelgrote verzekeraar. De verzekeraar straalt uit dat zij niet de grootste zijn, maar zij wel tot de besten behoren. DSW heeft geen winstoogmerk en richt zich er vooral op om de beste te worden en te blijven. Klantonderzoeken wijzen uit dat DSW al jaren als beste concern wordt beoordeeld en daar zijn ze trots op.

4.5/5 - (6 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar