Zorgverzekering van Promovendum

Promovendum zorgverzekering 2023? Maak een andere keuze

Promovendum maakte zich sterk als zorgverzekeraar voor hoger opgeleiden. Ben jij benieuwd wat de Promovendum zorgverzekering te bieden heeft voor 2023? Helaas is het label Promovendum ermee gestopt. Huidige klanten worden automatisch over gezet naar VGZ. Je kan besparen door nu over te stappen. Maak hier je keuze:

Onderstaande informatie in niet actueel en zal later worden bijgewerkt.

Zorgverzekering van Promovendum 2023

Promovendum zorgverzekering [sc name=De Promovendum zorgverzekering in 2023 is een naturapolis. Het dus om een basisverzekering met een beperkte vrije zorgkeuze. Je ontvangt alleen een volledige vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners. Zorgverzekeraar Promovendum heeft met veel zorgaanbieders bepaalde prijsafspraken gemaakt. Met behulp van de Zorgzoeker op de website van de verzekeraar kun je precies nagaan welke dat zijn.

Aanvullende zorgverzekering Promovendum

Met een aanvullende zorgverzekering heb je recht op extra vergoedingen. Het basispakket heeft namelijk bepaalde beperkingen, denk aan vergoedingen voor fysio of alternatieve zorg. De Promovendum zorgverzekering in 2023 is uit te breiden met vier verschillende aanvullende pakketten. Je gaat een extra maandelijkse zorgpremie betalen in ruil voor een betere dekking. In het premie overzicht Promovendum zie je direct wat de kosten hiervan zijn. Bezoek de website van de verzekeraar om alle vergoedingen te bekijken en de polisvoorwaarden.

Tandartsverzekering van Promovendum

Kosten die gemaakt worden bij de tandarts worden niet vergoed door het basispakket. Uiteraard is er wel een vergoeding voor jongeren tot 18 jaar vanuit de basis zorgverzekering. Om deze reden is de tandartsverzekering de meest gekozen aanvullende verzekering. Verwacht jij extra behandelingen in 2023? De Promovendum zorgverzekering 2023 kan je uitbreiden met drie verschillende verzekeringen voor de tandarts. Om te bepalen hoeveel vergoeding jij nodig hebt zou je kunnen terug kijken naar het afgelopen jaar. Een andere mogelijkheid is je tandarts vragen welke behandelingen hij verwacht in 2023 en welke kosten hierbij komen kijken.

Vergeet niet de polisvoorwaarden door te nemen op de website van zorgverzekeraar Promovendum. Hierin staat namelijk exact beschreven wanneer je recht hebt op tandarts vergoedingen.

Premie zorgverzekering Promovendum 2023

In het overzicht zorgverzekeringen Promovendum in 2023 kan je gelijk zien welke zorgpremie je gaat betalen. Echter raden wij je aan om naar de website van de verzekeraar te gaan om je persoonlijke premie te berekenen. Het aanvragen of overstappen naar Promovendum doe je tenslotte altijd bij de verzekeraar zelf. Op Zorgverzekerinq.nl informeren wij je over de mogelijkheden, en kun je via de zorgvergelijker 2023 aan de slag met het vergelijken van zorgverzekeringen.

Overstappen naar Promovendum

Logisch zou het zijn om nu de Zorgverzekering Promovendum te gaan vergelijken. Je kunt namelijk op een eenvoudige manier bekijken of Promovendum voor jou de beste zorgverzekering is. Het is mogelijk dat een andere verzekeraar een beter aanbod heeft, met bijvoorbeeld een lagere zorgpremie. Onafhankelijk zorgverzekering vergelijken doe je op onze site, wij zijn namelijk geen onderdeel van een zorgmaatschappij. Ook hebben wij geen voorkeur bij welke verzekeraar jij je zorgverzekering gaat afsluiten. In de vergelijker op Zorgverzekerinq.nl is tevens de Promovendum zorgverzekering 2023 meegenomen. Success bij het vinden van je nieuwe zorgverzekering!

Met behulp van de zorgvergelijker kun jij eenvoudig en onafhankelijk zorgverzekeraar Promovendum vergelijken. In slechts enkele minuten weet jij of Promovendum het beste aanbod heeft in jouw persoonlijke situatie.

4.2/5 - (54 stemmen)
Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd