Zorgverzekering van Pro Life

Pro Life zorgverzekering 2022

Pro Life is een christelijke zorgverzekering met twee verschillende zorgverzekeringen in 2022. Bekijk het complete zorgverzekering assortiment van zorgverzekeraar Pro Life hier. Bekijk direct de zorgpremies van zowel de basis- aanvullende- en tandartsverzekeringen voor het komende jaar. In 2022 is de zorgverzekering van Pro Life verkrijgbaar in zowel de budget- als naturapolis. Meer weten? Wij verwijzen je graag verder naar de verzekeraar voor het aanvragen en overstappen.

Zorgverzekering van Pro Life 2022

Pro Life zorgverzekering [sc name=De basisverzekering is wettelijk verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar. Je bent namelijk verzekerd voor medisch noodzakelijke zorg in binnen- en buitenland. Met de Pro Life zorgverzekering in 2022 heb je de keuze uit twee verschillende basisverzekeringen. Zoek jij een voordelige zorgverzekering? Dan is de Principe Polis Budget wellicht een goede keuze voor jou in 2022. Echter heb je ook de keuze uit de Principe Polis, dit is een zogenaamde naturapolis. Check hieronder direct de premie van de Pro Life basisverzekering.

Aanvullende zorgverzekering Pro Life

Met een aanvullende zorgverzekering heb je recht op vergoedingen die niet zitten in het basispakket. Er zijn verschillende zorgvormen die uitsluitend vergoed worden via een aanvullende module. Zorgverzekeraar Pro Life biedt vier aanvullende pakketten aan die je kunt toevoegen aan de basisverzekering. Vergoedingen voor onder andere fysiotherapie behandelingen en alternatieve geneeswijzen zijn verkrijgbaar. Voor het afsluiten van een aanvullende verzekering raden wij je aan om ook de polisvoorwaarden door te nemen, hierin staat exact beschreven hoe jij gebruik kunt maken van de aanvullende vergoedingen.

Tandartsverzekering Pro Life

Het is mogelijk om de Pro Life zorgverzekering 2022 uit te breiden met een verzekering voor de tandarts. Doordat tandheelkundige kosten niet vallen onder basisverzekering dekking is het vaak gewenst. De tandartsverzekering is de meest gekozen aanvullende pakket, en er zijn hier zeker goede redenen voor. De kosten bij de tandarts zijn vaak hoog, en niet iedereen wil deze kosten (volledig) zelf betalen in 2022. Pro Life biedt de volgende vier tandartsverzekeringen aan in 2022: Tand Small, Tand Medium en de Tand Large module. De meeste behandelingen van de tandarts komen met een volledige 100% vergoeding.

Iedere zorgverzekeraar hanteert eigen voorwaarden voor aanvullende vergoedingen. Bezoek de website van Pro Life om de polisvoorwaarden door te nemen.

Premie zorgverzekering Pro Life 2022

Wat kost de Pro Life zorgverzekering in 2022? Hierboven kun je direct zien wat de zorgverzekeringen kosten in 2022. Om je persoonlijke zorgpremie te berekenen verwijzen wij onze bezoekers altijd door naar de verzekeraar. Zo is het voor jou eenvoudiger om eenvoudig uit te rekenen wat de premies zijn in jouw persoonlijke situatie. Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten aankomend jaar? Dan zou je de mogelijkheden eens moeten bekijken van de Pro Life budgetpolis. Dit is de goedkoopste zorgverzekering van de zorgverzekeraar.

Overstappen naar Pro Life

Je weet nu precies wat de mogelijkheden zijn van Zorgverzekeraar Pro Life. De volgende stap zou kunnen zijn om de Pro Life zorgverzekering te gaan vergelijken. Dit kun je op Zorgverzekerinq.nl doen via onze vergelijker. Een eenvoudige, maar complete vergelijking van zorgverzekeringen voor 2022. Geef je wensen en eisen aan om binnen no-time de beste zorgverzekering te vinden. In het overzicht krijg je het assortiment te zien van de zorgverzekeraars die voldoen aan jouw criteria. Om meer details te zien van de zorgverzekering verwijzen wij je door naar de verzekeraar.

Maak gebruik van onze zorgvergelijker en vergelijk zorgverzekeraar Pro Life met andere verzekeraar. Binnen enkele minuten weet jij of Pro Life het best past bij jouw zorgbehoeftes.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd