Postcode Zorgcollectief Zorgverzekering 2022

Kiezen voor de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering 2022 levert je alleen maar voordelen op. Wanneer je kiest voor de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering 2022 bespaar je standaard al 4 procent op de basisverzekering. De korting op aanvullende verzekeringen lopen op tot wel 30 procent. De collectieve zorgverzekering is er voor iedereen.  Ongeacht of je nou werkt, studeert of met pensioen bent. Je aansluiten bij deze collectieve verzekering betekent nog echt dat je samen sterker staat.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Iedereen heeft recht op betaalbare zorg

De mensen achter de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering vinden dat iedereen recht heeft op betaalbare zorg. Het is een verzekering voor iedereen. Steeds wordt een gezonde leefstijl bevorderd en gestimuleerd. Sluit jij je aan bij deze verzekeraar, dan krijg je een uitgebreid zorgpakket van Nationale Nederlanden. Daarbij heb je steeds zelf de keuze voor de zorgverlener die je wenst. Bij Postcode Zorgcollectief gelooft men in een gezonde en actieve levensstijl. Niet voor niets wordt elke gezonde activiteit gestimuleerd en niet zelden ook door de verzekeraar vergoed.

Kortingen kunnen oplopen tot wel 30 procent

Kiezen voor de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering 2022 betekent dat je een zeer uitgebreide verzekering van Nationale Nederlanden krijgt. Op die verzekering krijg je meteen al korting. Als je er aanvullende verzekeringen bij afsluit dan loopt de hoogte van de korting steeds verder op. De korting kan in totaal oplopen tot wel 30 procent. Overigens ben je niet alleen uitstekend verzekerd met de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering 2022. Dat zijn ook de belangen van de deelnemers die zijn ondergebracht in een stichting. De stichting geldt als belangenbehartiger van de verzekeringsnemers. De stichting voert ook de gesprekken met de verzekeraar over  bijvoorbeeld de premie en de voorwaarden.

Geniet van de voordelen die de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering 2022 biedt

Uiteraard zijn de kortingen die je krijgt door je bij deze collectieve zorgverzekeraar te verzekeren alleen al zeer de moeite waard. Als jij echter besluit te kiezen voor de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering 2022 geniet je veel meer voordelen. Zo krijgt je een gratis gezondheidscheck en kun je gratis een sportmedisch advies krijgen. Daarmee kun je inzicht verkrijgen over de voor jou beste manier van sporten en bewegen. Ook de kosten die ondersteunend zijn voor een gezonder leven worden vergoed. Datzelfde geldt voor een second opinion.

Zorgverzekeringen vergelijken en overstappen

Voor je al dan niet besluit voor deze collectieve verzekering te kiezen, doe je er verstandig aan om elders hier op zorgverzekerinq.nl alle informatie die gegeven wordt over de basisverzekering maar zeker ook over de aanvullende verzekering goed op je in te laten werken. Op het platform kun je ook erg gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken.

Op basis van de uitkomst van de zorgvergelijker bepaal je of je ook kiest voor de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering 2022. Het is in elk geval zeer de moeite waard het serieus te overwegen. Want samen sta je inderdaad nog steeds (veel) sterker.

 

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten