National Academic

National AcademicIn Nederland heb je ruim de keuze als het om zorgverzekeraars gaat. Doordat iedereen in Nederland een basisverzekering moet hebben, is het voor zorgverzekeraars interessant om een passend pakket aan te bieden. Des te lager de premie en des te uitgebreider de vergoedingen zijn, des te meer mensen geïnteresseerd zijn om voor één voor hun verzekeringen te kiezen. Doordat er zoveel aanbod op de markt is, kan het lastig voor je zijn om een keuze te maken. Zorgverzekerinq.nl biedt je de kans om verschillende zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Doordat je makkelijk en snel een overzicht kan doornemen, weet je welke zorgverzekeraar bij je past. In dit artikel lees je alles over de zorgverzekering via National Academic zorgverzekering 2022.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Wat zijn de voordelen van een National Academic zorgverzekering 2022?

National Academic werkt samen met IptiQ. De grote zorgverzekeraar heeft meer kapitaal dan National Academic, waardoor zij risicodrager voor deze kleinere partij kunnen zijn. Wanneer je voor een zorgverzekering via National Academic kiest, weet je dus altijd zeker dat je de declaraties die je inlevert, vergoed gaat krijgen. Deze zorgverzekeraar heeft zelf geen financieel risico. Verder biedt National Academic je een klantvriendelijke service aan. Je kunt er bij hen ook voor kiezen om al jouw nota’s online aan te leveren. Dan heb je een handig overzicht van al jouw declaraties en vergoedingen. Deze zorgverzekeraar staat erom bekend dat zij je snel geld uitbetalen voor de zorg die je nodig hebt.

Welke vergoedingen vallen er onder de National Academic verzekering?

De basisverzekering van National Academic bestaat uit vergoedingen die door de Nederlandse politiek zijn uitgekozen. Een aantal vergoedingen die onder de basisverzekering vallen zijn kraamzorg en tandartskosten voor mensen tot 18 jaar. Daarnaast worden de ambulance en geneesmiddelen vergoed. De huisarts of een ziekenhuisverblijf worden geheel vergoed. Ook spoedeisende hulp in het buitenland valt onder de basisverzekering die National Academic aanbiedt. Je krijgt dan wel alleen het maximale tarief vergoed wat de ingreep in Nederland zou kosten. Zorg er dus altijd voor dat je in het buitenland niet per ongeluk in een dure privékliniek verzeild raakt. Dan is de kans op hoge kosten voor jezelf namelijk erg groot.

Stel jouw aanvullende zorgpakket zelf samen

Bij National Academic kan je uit drie verschillende aanvullende verzekeringen kiezen. Deze aanvullende opties voor jouw zorgverzekering maken passende en persoonlijke zorg mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vergoedingen als alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie en anticonceptie. Maar ook voor huidbehandelingen, bepaalde hulpmiddelen als brillen, lenzen en gehoorapparaten en nog veel meer. Wanneer jij je meer in de aanvullende verzekeringen van National Academic wil verdiepen, kan je het beste hun site raadplegen.

Voor studenten gelden mooie kortingen in 2022

Ben je student en zoek je naar een zorgverzekeraar die met je meedenkt? Dan is National Academic wellicht iets voor jou. Wanneer je voor de speciale studentenzorgverzekering van deze verzekeraar kiest, betaal je een super lage premie. De lage premie krijg je zónder dat je jouw eigen risico heel hoog hoeft in te stellen. Deze zorgverzekeraar komt de studenten van Nederlanf graag tegemoet. Uit een enquête onder duizenden studenten is gebleken dat National Academic een fijne en klantvriendelijke verzekeraar is. Wist je dat je een gratis tandenongevallenverzekering krijgt? Wanneer je een ongeluk met je gebit hebt, krijg je de medische kosten hiervoor vergoed. Je betaald daar maandelijks niets extra voor.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten