Ixorg zorgverzekering 2022

Ixorg zorgverzekering 2021
Ixorg zorgverzekering

Een Ixorg zorgverzekering is een bijzondere verzekering. Je kunt het zien als een goedkoop alternatief voor de aanvullende verzekering en dan specifiek voor fysiotherapie en de tandarts. Voor veel mensen kan het sluiten van een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld d de tandarts simpelweg te duur. Aan de andere kant wil niemand een torenhoge rekening als door een ongeval het gebit grote schade oploopt of je als gevolg van een ongeval ernstig geblesseerd raakt. In dat gat springt de Ixorg zorgverzekering 2022. Je kunt je al verzekeren vanaf 3,95 euro per maand.

Bereken je premie op Ixorg.nl >

 of direct overstappen

Ixorg zorgverzekering 2022 is een unieke (aanvullende) verzekering

Noem de Ixorg zorgverzekering 2022 maar een unieke ongevallenverzekering, want dat dekt de lading. Stel je wordt als gevolg van een ongeval naar het ziekenhuis vervoerd en je verblijft daar langer dan 24 uur, dan keert de Ixorg zorgverzekering 2022 meteen een bedrag uit. Vaak zal je eigen risico aangesproken worden. Daarom stort de verzekeraar meteen 400 euro. Ook dat is typisch Ixorg.

Je kunt je gebit verzekeren tot een bedrag van 10.000 euro

De Ixorg zorgverzekering 2022 is dus perfect voor als je een aanvullende verzekering te duur vindt maar het liefst ook niet geconfronteerd wordt met gepeperde rekeningen als je onverhoopt bij een ongeval betrokken raakt. Je kunt je gebit tegen dergelijke calamiteiten tot aan een bedrag van 10.000 euro laten verzekeren via Ixorg. Bovendien ben je verzekerd voor zeker twintig behandelingen bij de fysiotherapeut na een ongeval of een blessure.

Uitkering als je in het ziekenhuis terechtkomt als gevolg van een ongeval

De Ixorg zorgverzekering 2022 is prima te combineren met een basisverzekering. In tegenstelling tot de reguliere verzekeraars stap je bij Ixorg in wanneer je wilt. Je hebt bij de verzekeraar de keuze voor een tand-, fysio of combinatie verzekering. Doe je dat dan zit de uitkering als je in het ziekenhuis belandt daar automatisch bij inbegrepen. Wat betreft die uitkering geldt wel dat je minimaal 24 uur in het ziekenhuis opgenomen moet zijn en je nog geen zorgkosten hebt gehad die verrekend zijn met het eigen risico van de basisverzekering. In het ziekenhuis ben je dan het verplichte eigen risico van 385 euro zo goed als zeker kwijt. Daarom maakt de Ixorg zorgverzekering meteen 400 euro aan je over.

Alleen dan ben je in staat de juiste keuze te maken

Bij het vergelijken van de zorgverzekeringen speelt Ixorg dus geen rol. Het is een aanvulling op je basisverzekering die je beschermt tegen de heel hoge nota’s als er op ongelukkige wijze iets met je gebit gebeurt. En iedereen die al eens malheur met het gebit heeft gehad, weet hoe duur dat is. Voor wat betreft de basisverzekering doe je er verstandig aan eerst de informatie elders op dit platform goed tot je neemt. Dan ben je namelijk perfect op de hoogte en ook daadwerkelijk in staat de juiste keuze te maken.