De Amersfoortse zorgverzekeraar

Amersfoortse zorgverzekering 2021

Amersfoortse is een zorgverzekeraar die zowel voor ondernemers als werknemers een passende zorgverzekering in 2021 heeft. Het aankomende jaar zijn er opnieuw twee basisverzekeringen en kun je je zorgzaken eenvoudig via de app regelen. Als je geen ondernemer bent is de kans groot dat de Amersfoortse zorgverzekering in 2021 via je werkgever kunt afsluiten (collectieve zorgverzekering).

Zorgverzekering Amersfoortse 2021

Zorgverzekeraar de Amersfoortse biedt de basisverzekering aan in twee varianten. De Ruime Keuze polis is een reguliere naturapolis, en de Eigen Keuze is een restitutiepolis. Het grootste verschil (naast de premie) is de vrij keuze zorgverleners. De restitutie zorgverzekering van de Amersfoortse biedt een volledige vrije zorgkeuze, niet de verzekeraar maar jij mag bepalen naar welke zorgaanbieder je gaat. Voor zowel gecontracteerde zorg als niet-gecontracteerde behandelingen worden vergoed met 100 procent. In het premie overzicht hieronder zie je direct wat de zorgverzekering van De Amersfoortse gaat kosten:

Aanvullende verzekering Amersfoortse

Wanneer de vergoeding van de basis zorgverzekering niet voldoende is in 2021, is een aanvullende zorgverzekering het alternatief. Je gaat een extra (maandelijkse) zorgpremie betalen in ruil voor een betere dekking. De Amersfoortse heeft in 2021 drie aanvullende pakketten die jouw extra vergoeding geven voor onder andere fysiotherapie, orthodontie en anticonceptiva. Om erachter te komen of zorgverzekeraar De Amersfoortse de beste zorgverzekeraar voor jou is verwijzen we je graag door. Bij onze partner Independer kun je op een concrete en persoonlijke manier de zorgpremie 2021 vergelijken.

  • Start (onder andere 9x fysiotherapie)
  • Extra (15 x fysiotherapie behandelingen)
  • Uitgebreid (21 x fysiotherapie)

Tandartsverzekeringen De Amersfoortse

Tandheelkundige zorg valt buiten de dekking van het basispakket. Vanaf 18 jaar zou je de kosten van de tandarts zelf moeten betalen, of een tandartsverzekering moeten afsluiten. Bereken daarom eerst goed welke kosten je verwacht in 2021, en raadpleeg eventueel je tandarts voor een betere inschatting. Wanneer je dit is gelukt kun je bij De Amersfoortse kiezen uit drie verschillende zorgverzekeringen voor de tandarts. De hoogste vergoeding bedraag 750,- per kalenderjaar via de Tand Uitgebreid module.

  • Tand Start (100% tot € 250 ,-)
  • Tand Extra (100% tot € 500,-)
  • Tand Uitgebreid (100% tot € 750,-)

Premie zorgverzekering Amersfoortse 2021

Wil je weten wat de Amersfoortse zorgverzekering in 2021 gaat kosten? Bereken je premie op de website van onze partner. Bekijk eenvoudig of zorgverzekeraar De Amersfoortse het beste past in jouw persoonlijke situatie. Een andere mogelijkheid is om je premie te berekenen met onze zorgvergelijker. Op een eenvoudige manier kun je zorgverzekeringen vergelijken op basis van prijs en inhoud. Een geschikte zorgpolis gevonden? We verwijzen je door naar de verzekeraar voor het overstappen.

Zorgverzekeraar Amersfoortse vergoedingen

Wil je weten welke vergoedingen er verkrijgbaar zijn bij De Amersfoorste? Op de website kun je alle beschikbare vergoedingen vinden die gelden voor de Amersfoortse zorgverzekering 2021. In de zorgzoeker kun je tevens zien met welke zorgverleners prijsafspraken zijn gemaakt. Voor gecontracteerde zorg ben je namelijk volledig verzekerd (100%) aankomend jaar. Neem tijdens je het uitzoeken ook even de polisvoorwaarden door. Hierin staat precies beschreven welke voorwaarden gelden voor de aanvullende vergoedingen.

Mail mij de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een zorgverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €490 besparen
  • 100% onafhankelijke & gratis service
Banner Postcode Zorgcollectief