Aon

AonHet is belangrijk om een zorgverzekering af te sluiten die bij je past. Dit is vooral handig als je van jezelf weet dat je bepaalde behandelingen nodig zult hebben. In Nederland ben je verplicht om ten minste een basiszorgverzekering af te sluiten. De basisverzekering vergoed verschillende zaken, maar is lang niet zo volledig als een aanvullende verzekering. De aanvullende zorgverzekeringen bieden je de kans om jouw zorgverzekering naar wens vorm te geven. Wanneer je veel last hebt van gewrichten, is het verstandig om bijvoorbeeld een pakket met fysiotherapie te nemen. De zoektocht naar een passende zorgverzekering kan lastig zijn. Zorgverzekerinq.nl helpt je graag zodat je verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. In dit artikel lees je alles over Aon als mogelijke zorgverzekeraar.

Hoe zit het met de achtergrond van Aon?

Aon zette haar eerste stappen als zorgverzekeraar al rond 1688. In die tijd was de scheepvaart van Nederland erg groot. De reizen die men per schip aflegde waren niet mis. Er kon van alles misgaan. Denk bijvoorbeeld aan ziektes aan boort, piraten, tyfoons en andere narigheden. Dit bracht grote financiële risico’s en problemen met zich mee. Hierdoor besloot men dat het belangrijk was om de zeelieden te beschermen. Zij konden met de hulp van een assurantiemakelaar een verzekering afsluiten. Zodat het beroep voor zeelieden toch aantrekkelijk bleef omdat men beschermd werd en een financiële vergoeding kon krijgen wanneer het misging. Aon is nu een verzekeringsmakelaar van IptiQ.

Waar bestaat de basisverzekering van Aon uit?

Aon is niet per se een zorgverzekeraar voor individuen. Zij richten zich vooral op ondernemers. Aon biedt namelijk collectieve zorgverzekeringen aan. Een collectieve zorgverzekering biedt een ondernemer de kans om al zijn personeel bij een geschikte zorgverzekeraar te laten verzekeren. Wanneer er meer mensen voor de collectieve zorgverzekering kiezen, ontvangen zij korting op hun maandelijkse premie. Als ondernemer is het belangrijk om jouw personeel gezond en beschermt te houden. Dit zorgt ervoor dat jouw personeel langer en beter voor je kan blijven werken. Gezonde mensen ervaren meer werkplezier en kunnen hun werk bovendien veel beter uitvoeren.

De extra mogelijkheden voor een collectieve zorgverzekering

Wanneer jouw bedrijf internationaal opereert, stuur je vast weleens personeel op zakenreis. Bij Aon kan je ervoor kiezen om internationale zorg te laten verzekeren. Op die manier is jouw personeel altijd en overal verzekerd voor goede zorg. Zelfs als zij aan de andere kant van de wereld een belangrijke deal voor het bedrijf sluiten. Dit is een groot voordeel van de Aon zorgverzekering.

Wat is het voordeel van een collectieve zorgverzekering?

Aon helpt ondernemers graag om een collectieve zorgverzekering aan hun werknemers aan te bieden. Wanneer je een geschikte zorgverzekeraar aan jouw personeel aanbiedt, weet je in ieder geval dat iedereen de beste zorg en hulp krijgt. Wanneer je de optie voor een goede zorgverzekering voor jouw personeel aanbiedt, zal dit meer nieuwe werknemers trekken. Bovendien wil je natuurlijk dat jouw personeel fit en gezond is, zodat zij hun werk beter en langer kunnen doen. Wanneer je als werkgever gezondheid en het belang van de werknemers op de eerste plaats zet, vergroot je de sfeer op de werkvloer en daarmee het werkplezier.

5/5 - (10 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar