zorgverzekering-vergelijken-2020

Zorgpremie 2020 vergelijken

Wanneer je de zorgpremie 2020 vergelijken gaat ben je zeker hier op de juiste website. Simpel, duidelijk en snel de goedkoopste zorgpolissen vergelijken met de zorgvergelijker. Vul je persoonlijke wensen in de filter en bekijk direct welke zorgverzekeraar het beste aansluit bij je ingevulde gegevens.

Ieder jaar is het mogelijk om je huidige zorgverzekering te vergelijken en ook de zorgpremie 2020 vergelijken is altijd aan te raden. De beste zorgverzekering voor 2020 is afhankelijk van je zorgwensen, wij bieden de voordeeligste zorgverzekering voor 2020 aan via de Zorgvergelijker 2020.

Zorgverzekering vergelijken:

  1. Bepaal welke zorg je nodig hebt
  2. Is de basisverzekering voldoende of heb ik aanvullende zorg nodig?
  3. Hoeveel eigen risico kan ik me veroorloven?
  4. Vergelijk de verzekeraars en polissen
  5. Online overstappen en besparen

Vanaf de 2e week in november tot 31 december kun je je zorgverzekering wijzigingen. Wanneer je in deze periode een nieuwe zorgverzekering afsluit zorgt je nieuwe zorgmaatschappij ervoor dat je ‘oude polis’ wordt stopgezet. Een half miljoen consumenten stappen jaarlijks over naar een andere zorgverzekering.

De zorgpremie 2020 vergelijken kan via onze zorgvergelijker, een gepersonaliseerde vergelijking op basis van de door jouw ingevulde gegevens. Geef aan of je bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen wilt vergoed krijgen, en eventuele andere aanvullende dekkingen. Lees de laatste zorgverzekering wijzigingen op onze site, wij houden je namelijk op de hoogte via onze blogs en nieuws artikelen.

De 2020 zorgpremie vergelijken doe je makkelijk en gratis in de zorgvergelijker hierboven. Naast de basisverzekering kun je ook aangeven of je een aanvullende dekking wilt hebben in het nieuwe jaar. Zorgverzekeraar DSW was dit jaar weer als eerste die haar zorgpremie 2019 bekend heeft gemaakt.

Je wilt niet teveel zorgpremie 2020 betalen? Bekijk dan hier de budgetpolis 2020 pagina. Bekijk direct de premies en eigen risico van de goedkoopste zorgverzekeringen van het aankomend jaar.

Het verplichte eigen risico is in 2020 weer 385 euro. Je hebt de mogelijkheid om vrijwillig het eigen risico te verhogen, om zo je zorgpremie 2020 goedkoper te maken. De verwachting is op dit moment dat het eigen risico de komende jaren niet gaat stijgen, tot medio 2020. Door de 2020 zorgpremie te vergelijken weet je al snel genoeg of je beter kunt gaan overstappen of niet.

Bekijk de eigen risico 2020 pagina om meer te lezen over de in’s en out’s van de eigen risico. Bekijk de voor-en nadelen van het verhogen van het eigen risico. Succes bij het vergelijken!

Je hebt een geschikte goedkope zorgverzekering gevonden? Dan het is nu de tijd om je zorgtoeslag aan te vragen! De zorgtoeslag 2020 gaat namelijk weer stijgen, en het is dus van groot belang even te checken of jij ook het maximale zorgtoeslag 2020 kunt ontvangen.

Bekijk hier de zorgtoeslag pagina, om de exacte eisen en bedragen te zien. Je inkomen en vermogen hebben namelijk invloed op de hoogte van je zorgtoeslag.

In Nederland is iedereen boven de 18 jaar verplicht om een basispolis af te sluiten. De bijbehorende eigen risico bedraagt 385 euro. Ieder jaar weer veranderd de premie en inhoud van de basisverzekering. Doordat er ieder jaar weer een hoop gaat veranderen, is het vergelijken van je zorgverzekering een aanrader.

Vergelijk je basispolis in onze zorgvergelijker 2020, geheel kostenloos en afhankelijk.

De zorgpremie van 2020 vergelijken

Het is weer zover, het zorgvergelijk seizoen is weer hier! En jij wilt je zorgpremie 2020 vergelijken? Doe dit simpel, overzichtelijk op onze site. Stap binnen 5 minuten over direct op de juiste pagina van je nieuwe zorgverzekeraar.

Alle premies worden medio november weer bekend gemaakt door alle maatschappijen. De inhoud van het basispakket wordt dan ook bekend gemaakt door de Rijksoverheid. In de zorgvergelijker 2020 kun je de zorgpremie 2020 vergelijken doe je makkelijk op onze site.

OHRA
€ 116,30
100% keuzevrijheid
Zilveren Kruis ZieZo
€ 101,95
Maximaal eigen risico
De Friesland
€ 106,95
Meest gekozen
HEMA
€ 111,00
Ruime aanvullende vergoedingen

De goedkoopste zorgpremie in 2020

Ben je jong of student en niet veel zorgkosten? Dan zijn de goedkoopste zorgpolissen wellicht en optie voor jou. Bekijk en vergelijk direct in onze zorgvergelijker 2020 calculator. Niet voor iedereen is de goedkope zorgpolis geschikt, met name mensen met hoge zorgkosten gaan hier niet op vooruit.

Door een lage zorgpremie te krijgen dien je de eigen risico vrijwillig te verhoren, dat houd in dat je de zorgkosten eerst zelf moet betalen voordat je zorgverzekeraar een vergoeding gaat geven. Bedenk goed wat je zorgkosten zijn, en wat je de afgelopen jaren hebt betaald uit je eigen risico.

Overstappen van zorgverzekeraar 2020

Door je zorgverzekering te vergelijken ieder jaar weet je of je huidige zorgpolis nog het beste bij je past. Wanneer je niet overstapt binnen de 7 weken dat dit mogelijk is, ga je automatisch akkoord met de verzekering van je huidige maatschappij.

Optimaal vergelijken kun je doen door bijvoorbeeld goed in beeld te krijgen welke zorgkosten je maakt, en hoe dit was de afgelopen jaren. Een goedkope zorgverzekering is niet altijd optimaal voor jou, lees jezelf goed in voordat je zorgvergelijker 2020 gaat gebruiken op onze site.

Bekijk hier alle zorgpremies van het aankomende jaar!

Wijzigingen zorgpremies van 2020

Op prinsjesdag gaan we exact weten wat er precies gaat veranderen in 2020, denk bijvoorbeeld aan de dekking vanuit de basisverzekering. Op dit moment is er nog niet veel bekend en niks is natuurlijk nog zeker.

Wel hebben een aantal zorgmaatschappijen aangegeven dat er een stijging gaat komen voor de maandelijske zorgpremie. Ook is het dat het eigen risico niet gaat stijgen in 2020, enkel wanneer dit huidige kabinet blijft zitten. Hieronder hebben wij een aantal handige links gezet die je meer informatie gaan geven over bijvoorbeeld het eigen risico:

Wanneer je de zorgpremie 2020 vergelijken gaat via onze site, is het natuurlijk ook van groot belang even te kijken of je recht hebt op zorgtoeslag.

Er komt eigenlijk niet heel veel bij kijken om zorgtoeslag 2020 aan te vragen, alles heeft te maken met je inkomsten en je eigen vermogen. Lees meer over het aanvragen van zorgtoeslag of het bekijken van de eisen op de zorgtoeslag 2020 pagina.