zorgdirect-zorgverzekering-2020

ZorgDirect zorgverzekering 2020

De ZorgDirect zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk en lees de belangrijkste informatie omtrent zorgverzekering ZorgDirect van 2020 hier. Wij hebben de zorgpolis onder de loep genomen van zorgverzekeraar ZorgDirect. Hier lees je alle informatie, en kan je direct bekijken of jij de ZorgDirect zorgverzekering 2020 gaat afsluiten!

Met name voor mensen die een volledige vrije zorgkeuze willen hebben aankomend jaar zouden kunnne kiezen voor de zorgverzekering ZorgDirect, de verzekering is namelijk een restitutiepolis.

Basisverzekering
€121,15*
Basisverzekering (restitutie) met 100% keuzevrijheid
Ruime keuze aanvullende pakketten
VANAF €5,85
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Tandartsverzekeringen
VANAF €11,-
Vergoeding van alle tandartskosten. Je hebt keuze uit 3 pakketten.

Zorgverzekering ZorgDirect

Iedereen in Nederland is verplicht vanaf 18 jaar om een basisverzekering af te sluiten. Je hebt dan de keuze uit een natura, combinatie- of restitutiepolis. Met de ZorgDirect zorgverzekering 2020 sluit je dus een restitutiepolis af.

Je krijgt een volledige vergoeding voor behandelingen in 2020 bij zowel gecontracteerde als niet gecontracteerde zorgverleners. Je kan dus volledig zelf bepalen naar welke zorgaanbieder je gaat, zonder zorgen over de kosten die gemaakt gaan worden. Zorgverzekeraar ZorgDirect biedt één basisverzekering aan in 2020.

Basisverzekering ZorgDirect

De zorgverzekering ZorgDirect kent een 100% keuzevrijheid in 2020. Jij bepaald dus zelf naar welke zorgverlener je gaat aankomend  jaar. Het maakt dus niet uit of de zorgverlener een contract heeft met Zorg Direct of niet. Je krijgt gewoon een volledige vergoeding voor je behandeling. Meer weten over de ZorgDirect zorgverzekering 2020?

Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de site van de zorgverzekeraar. Hier kun je naast de polis afsluiten, ook de polisvoorwaarden lezen zodat je weet wat je kunt verwachten van ZorgDirect in 2020.

Het eigen risico

Je kunt via het eigen risico, korting krijgen op de zorgverzekering 2020 premie. Door het eigen risico in 2020 vrijwillig te verhogen ga je de zorgverzekering ZorgDirect goedkoper maken. Bedenk wel of dit de juiste keuze is voor jou, de gemaakte zorgkosten worden namelijk pas vergoed wanneer het eigen risico op is. Deze kosten zal je dus eerst zelf moeten betalen.

Met name mensen die weinig tot geen zorgkosten denken te maken in 2020, zouden de keuze kunnen maken om deze premie korting te pakken. Meer weten over het eigen risico in 2020? Lees alles wat je moet weten over het eigen risico en het verhogen op onze site. Klik hier om de uitleg en informatie te lezen.   

ZorgDirect aanvullende zorgverzekeringen

Je ZorgDirect zorgverzekering 2020 uitbreiden voor een betere dekking? Naast de basisverzekering biedt de zorgverzekeraar ook vijf verschillende aanvullende verzekeringen aan. Zo krijg jij een betere dekking dan de verplichte basisverzekering in 2020. De meeste mensen kiezen een aanvullende verzekering voor:

Wij hebben alle aanvullende Zorg Direct verzekeringen voor je uitgezocht. De belangrijkste informatie zoals de premies en vergoedingen lees je terug op onze site. Direct weten wat ZorgDirect jou kan bieden? Klik hier om de aanvullende ZorgDirect verzekeringen te bekijken.    

Bekijk aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekeringen Zorg Direct

Zorgverzekeraar ZorgDirect biedt in 2020 opnieuw drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Een tandartsverzekering sluit je naast je ZorgDirect zorgverzekering 2020 af. Wanneer jij denkt extra kosten te gaan maken aankomend jaar bij de tandarts, zou het slim zijn om in ieder geval de verzekering mogelijkheden te bekijken.

Voor een extra premie die je bovenop de basisverzekering premie gaat betalen krijg jij een vergoeding voor de tandarts. Wij hebben de ZorgDirect tandartsverzekeringen onder de loep genomen, en de belangrijkste informatie opgeschreven op onze site. Meer weten? Klik hier om de tandartsverzekeringen te bekijken.     

Bekijk tandartsverzekeringen

ZorgDirect zorgverzekeringen vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken met het aanbod van volgend jaar? Maak gebruik van de slimme zorgvergelijker 2020 op onze site! Vul je gegevens en je wensen in van aankomend jaar en de vergelijking wordt volledig gedaan op jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, die je vervolgens kan afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. De ZorgDirect zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de uitgebreide vergelijker.