zorg-direct-tandartsverzekeringen-2020

ZorgDirect tandartsverzekering 2020

De ZorgDirect tandartsverzekering 2020 vergelijken? WIj hebben de tandartsverzekeringZorgDirect uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet. Zorgverzekeraar Zorg Direct biedt in 2020 opnieuw drie tandartsverzekeringen aan. Waarom zou ik een tandartsverzekering afsluiten?

Een tandartsverzekering ZorgDirect kan handig zijn als jij extra kosten verwacht van de tandarts aankomend jaar. Het is overigens niet verplicht om een ZorgDirect tandartsverzekering af te sluiten in 2020.

TANDEXTRA
€ 11,-
Vergoeding maximaal € 250,- per jaar
 
TANDPLUS
€ 20,-
Vergoeding maximaal €500,- per jaar
 
TANDTOP
€ 38,-
vergoeding maximaal €1000,- per jaar
 

Tandartsverzekering ZorgDirect

Verwacht jij aankomend jaar vaker naar de tandarts te moeten gaan? De kosten kunnen dan aardig oplopen, het afsluiten van een ZorgDirect tandartsverzekering 2020 kan jou een vergoeding hiervoor geven. Het verschil tussen de drie tandartsverzekeringen ZorgDirect zijn de maximale vergoedingen die jij kan ontvangen per jaar.

Veel mensen in Nederland hebben een tandartsverzekering naast de verplichte basisverzekering ,dit is natuurlijk altijd slim te noemen! Bekijk hieronder de belangrijkste details van de verzekeringen, wil jij meer weten over de getoonde tandartsverzekeringen? Klik op meer informatie en je wordt direct doorverwezen naar de juiste pagina bij ZorgDirect.

TandExtra

De goedkoopste ZorgDirect tandartsverzekering in 2020 is de TandExtra polis. Je krijgt een maximale vergoeding van 250 euro per jaar. De belangrijkste details van deze tandartsverzekering ZorgDirect zijn:

  • 75% vergoeding voor alle behandelingen
  • 75% vergoeding voor beugel tot 18 jaar (tot 250 euro)

Meer weten over deze ZorgDirect tandartsverzekering 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar. Hier lees je de polisvoorwaarden en alle vergoedingen van de TandExtra polis.

Meer informatie

TandPlus

Een hoge vergoeding voor de tandarts in 2020? Deze ZorgDirect tandartsverzekering 2020 biedt namelijk een maximale vergoeding van 500 euro per jaar. De belangrijkste vergoedingen van deze tandartsverzekering ZorgDirect zijn:

  • Alle behandelingen 75% vergoed
  • Deel van techniekkosten vergoed
  • Orthodontie tot 18 jaar vergoeding

Alle vergoedingen bekijken? Klik direct op premie berekenen om zodat wij je kunnen doorverwijzen naar de website van ZorgDirect. Hier kan je overigens ook de polisvoorwaarden lezen, dit is aan te raden om zo niet voor verassingen te staan in 2020.

Meer informatie

TandTop

De meest uitgebreide tandartsverzekering met de hoogste vergoeding? Kies dan in 2020 de TandTop polis van ZorgDirect. Je krijgt een vergoeding van maximaal 1000 euro per jaar. De tandartsverzekering ZorgDirect TandTop geeft je een vergoeding voor:

  • Deel van de techniekkosten vergoed
  • 75% vergoed voor alle behandelingen
  • Inclusief spoedeisende mondzorg in het buitenland
  • Orthodontie vergoeding in 2020 tot 18 jaar
  • Vergoeding eigen bijdrage voor kunstgebitten

Alle details lezen? Ga voor meer informatie naar de website van zorgverzekeraar Zorg Direct. Klik op premie berekenen zodat wij jou kunnen doorverwijzen naar de juiste pagina van de website. Hier bekijk je bijvoorbeeld de vergoedingenoverzicht of de zorgverzekeringskaart van de zorgverzekeraar.

Meer informatie

Aanvullende Zorg Direct zorgverzekeringen

Naast de ZorgDirect tandartsverzekering 2020 mogeljkheden, biedt de zorgverzekeraar ook vijf aanvullende verzekeringen aan. Voor de mensen die bijvoorbeeld een vergoeding willen ontvangen van de zorgverzekeraar voor fysiotherapie, zouden hiervoor een aanvullende polis moeten afsluiten. De meest gekozen aanvullende verzekeringen zijn:

Wij hebben alle vijf ZorgDirect aanvullende verzekeringen van 2020 onderzocht en de vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Je kan dus je ZorgDirect zorgverzekering 2020 uitbreiden met verschillende extra verzekeringen volgend jaar.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Zorg Direct verzekeringen vergelijken

De zorgverzekering 2020 premie komt weer in veel verschillende varianten. De premies verschillen enorm en daarom is het vergelijken van je huidige zorgverzekering van groot belang. Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site voor een uitgebreide en onafhankelijke vergelijking.

Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant zodat de vergelijker op basis van jouw persoonlijke situatie de zorgverzekering vergelijking doet. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat gelijk bovenaan, die je vervolgens kunt afsluiten bij de zorgverzekeraar.

Uiteraard is de ZorgDirect zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker, direct doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.