zorgverzekering-2020-zorg-en-zekerheid

Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020

De Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 vergelijken? Bekijk de zorgverzekering Zorg en Zekerheid voor 2020 hier, wij hebben ze voor je uitgezocht. Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid biedt in 2020 drie verschillende zorgverzekeringen aan.

Je hebt de keuze uit twee naturapolissen, en één restitutiepolis. Om erachter te komen welke Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 het beste past bij jou is het goed om de verschillen even te bekijken. Je leest de belangrijkste informatie per zorgverzekering Zorg en Zekerheid terug op deze pagina.

ZORG GEMAK POLIS
€111,95
Online naturapolis
 
ZORG ZEKER POLIS
€117,94
Naturapolis
 
ZORG VRIJ POLIS
€122,50
Restitutiepolis
 

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid in 2020

De drie Zorg en Zekerheid 2020 zorgverzekeringen kennen verschillende voor- en nadelen. Als jij aankomend jaar een volledige vrije zorgkeuze belangrijk vindt, is de zorgverzekering Zorg en Zekerheid restitutiepolis de juiste keuze voor jou.

Een goedkope zorgverzekering met een lage maandelijkse zorgpremie? De goedkoopste Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 is de Zorg Gemak Polis. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden, klik op bekijken als wij jou direct mogen doorverwijzen naar de website van de zorgverzekeraar. Je doet immers enkel directe zaken met Zorg en Zekerheid.

Zorg Gemak Polis

Een prima keuze uit zorgverleners is de standaard met deze Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 polis. De Zorg Gemak zorgverzekering Zorg en Zekerheid is een online naturapolis, dat betekent dat je al je zorgzaken online dient te regelen.

Je krijgt een volledige vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners en maximaal 75% vergoed bij niet- gecontracteerde zorgaanbieders. Meer weten over de Zorg Gemak Polis? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar!

Meer informatie

Zorg Zeker Polis

De Zorg Zeker Polis is een naturapolis, je hebt dus niet een volledige vrije zorgkeuze. De Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 biedt echter wel een ruime keuze aan zorgverleners in Nederland. Je krijgt een volledige vergoeding bij aangesloten zorgaanbieders, en maximaal 80% vergoed bij een niet gecontracteerde zorgverlener.

Bekijk deze en alle andere zorgverzekeringen Zorg en Zekerheid 2020 uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen voor een ruimere dekking. Meer weten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van Zorg en Zeker om alle details nog eens rustig door te nemen.

Meer informatie

Zorg Vrij Polis

Een volledige vrije zorgkeuze in 2020? Kies dan de zorgverzekering Zorg en Zekerheid Zorg Vrij polis. Met deze zorgverzekering Zorg en Zekerheid bepaal jij dus volledig zelf waar jij je laat behandelen in 2020.

Voor zowel gecontracteerde- als niet gecontracteerde zorgverleners krijg je gewoon een volledige 100% vergoeding. Meer weten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de site van Zorg en Zekerheid om de polis direct af te sluiten.

Meer informatie

Eigen risico Zorg en Zekerheid

Je kan de premie voor een Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 goedkoper maken door het eigen risico vrijwillig te verhogen. Met name voor mensen die weinig tot geen kosten maken zou het zeker een voordeel zijn, je gaat in het kort gewoon minder betalen voor je zorgverzekering Zorg en Zekerheid.

Het eigen risico in 2020 is 385 euro (net als afgelopen jaar) en kan je verhogen tot maximaal 885 euro. Tevens is er nog een andere mogelijkheid om korting te krijgen op je premie, dit geldt voor aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Als jij een aanvullende polis afsluit en al je zaken online wilt regelen krijg je een 2% korting van de zorgmaatschappij.

Aanvullende Zorg en Zekerheid zorgverzekeringen

Wil jij de Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 uitbreiden? Dat kan! Als jij extra kosten verwacht in 2020 dan zou het slim kunnen zijn om je hiervoor te laten verzekeren. Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid biedt in 2020 verschillende aanvullende verzekeringen aan.

Wij hebben de aanvullende verzekeringen voor je uitgezocht, zo zie je direct de belangrijkste vergoedingen en bijbehorende premies. Zeker als je gebruik wilt maken van fysiotherapie behandelingen, of een vergoeding wilt hebben voor de tandartskosten is een aanvullende verzekering een must.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Zorg en Zekerheid verzekering vergelijken

Met behulp van de zorgvergelijker 2020 op onze site kan jij  eenvoudig zorgverzekering vergelijken. Zo kan je bekijken of je huidige zorgverzekering nog wel de beste is voor jou in 2020. Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant, en de vergelijk gaat direct de zorgverzekering tonen op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat bovenaan, die je vervolgens kan afsluiten op de site van de zorgverzekeraar. De Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 is natuurlijk terug te vinden. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgpolis vergelijking!