zorg-en-zekekerheid-zorgverzekeringen

Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020

Deze pagina is speciaal voor de mensen die een Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering in 2020 gaan afsluiten. Uiteraard ook voor de mensen die aan het uitzoeken zijn of de aanvullende zorgverzekering van Zorg en Zekerheid de juiste is voor het aankomende jaar (2020).

In het kort bespreken wij alles wat je moet weten over de zorgverzekeringen van zorgmaatschappij Zorg en Zekerheid. Zo kun direct zien de aanvullend verzekering in 2020 gaat kosten (premie) en wat de Zorg en Zekerheid vergoedingen zijn.

Het zorgverzekering assortiment bij Zorg en Zekerheid is ruim. Er zijn veel mogelijkheden voor zowel de basis- tandarts- en aanvullende verzekeringen. Voor het afsluiten of het lezen van de polisvoorwaarden sturen wij je altijd door naar de verzekeraar.

Meest gekozen aanvullende zorgverzekeringen Zorg en Zekerheid

AV-BASIS
€12,55
€ 250,00 alternatieve geneeswijzen
12 x fysiotherapie
€ 70,00 eigen bijdrage hoortoestel
AV-STANDAARD
€20,25
€ 250,00 alternatieve geneeswijzen
12 x fysiotherapie
€ 150,00 tandarts
AV-TOP
€42,95
€ 460,00 alternatieve geneeswijzen
25 x fysiotherapie
€ 500,00 tandarts

Waarom een aanvullende zorgverzekering Zorg en Zekerheid?

In 2020 zullen er opnieuw vergoedingen niet binnen het basispakket vallen. Denk aan fysiotherapie vergoedingen, alternatieve geneeswijzen en anticonceptie middelen vanaf 21 jaar. Voor deze en nog vele meer andere vergoedingen kun jij een Zorg en Zekerheid aanvullende verzekeirng 2020 afsluiten.

Het is niet verplicht om je aanvullend te verzekeren. Bedenk daarom goed of het echt nodig om de Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering toe te voegen aan je basisverzekering. Kijk terug naar het afgelopen jaar, welke kosten heb jij moeten maken?

Zodra jij een duidelijk beeld hebt, en een schatting hebt kunnen maken van de kosten in 2020 kun je aan de slag met het vergelijken. Onthoud wel dat wanneer je je niet aanvullend gaat verzekeren, je alle kosten zelf moet gaan betalen in 2020.

Informatie aanvullende zorgverzekeringen Zorg en Zekerheid (2020)

Benieuwd naar alle aanvullende zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid voor 2020? De meest gekozen verzekeringen staat hierboven, maar er is meer! Zorg en Zekerheid biedt in 2020 opnieuw aanvullende modules aan speciaal voor bijvoorbeeld jongeren, gezinnen of vijtigplussers.

De meest gekozen Zorg en Zekerheid aanvullende zorgverzekering 2020 vergoedingen hebben wij voor je uitgezocht. Zo zie je in de pakketen hieronder direct wat de vergoedingen zijn voor het volgend jaar. Een groot voordeel van deze modules is dat er ook vergoedingen voor de tandarts zijn inbegrepen.

AV-SURE VOOR JONGEREN
€18,75
100% anticonceptie vanaf 21 jaar
12 x fysiotherapie
€ 150,00 tandarts
AV-GEZZIN VOOR GEZINNEN
€52,75
25 x fysiotherapie
€ 1.750,00 orthodontie tot 18 jaar
€ 500,00 tandarts
AV-GEZZIN COMPACT
€27,45
9 x fysiotherapie
€ 1.000,00 orthodontie tot 18 jaar
€ 250,00 tandarts
AV-Plus (50+)
€ 47,25
25 x fysiotherapie
€ 200,00 eigen bijdrage thuiszorg
€ 500,00 tandarts

Zorgverzekering aanvullend Zorg en Zekerheid 2020 uitgelicht

Hieronder hebben wij concreet beschreven wat de polis nou daadwerkelijk inhoud. Er zijn veel verschillende zorgverzekeringen beschikbaar bij Zorg en Zekerheid, daarom is het van groot belang om je goed in te lezen. Wij raden onze bezoekers dan ook altijd aan om alle kleine lettertjes (polisvoorwaarden) te lezen bij de zorgverzekeraar. Zo voor kom jij vervelende verassingen in 2020, bijvoorbeeld onverwachte kosten.

Meer weten? Of de Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 direct aanvragen? Je wordt direct doorverwezen naar de zorgmaatschappij, dit omdat wij je hier alleen informeren en het vergelijken mogelijk maken.

AV-Basis

De goedkoopste Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 is de AV-Basis polis. Je krijgt een prima vergoeding van 250 euro per jaar voor alternatieve geneeswijzen. Met deze aanvullende verzekering van Zorg en Zekerheid kan je maximaal 12 behandelingen bij de fysiotherapeut krijgen in 2020.

Tevens krijg je een 70 euro eigen bijdrage hoortoestel vergoeding. Meer informatie over de AV-Basis aanvullende verzekering? Wij verwijzen onze bezoekers direct door naar de zorgverzekeraar. Je doet uitsluitend directe zaken met Zorg en Zekerheid.

Meer informatie

AV-Standaard

Een uitgebreide dekking krijg je met de aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid AV-Standaard polis. Deze verzekering komt inclusief een vergoeding voor de tandarts in 2020 van maximaal 150 euro per jaar. Naast deze vergoeding krijg je 250 euro voor alternatieve geneeswijzen en kan je 12 behandelingen bij de fysiotherapeut vergoed krijgen van Zorg en Zekerheid.

Alle details lezen? Wanneer je klikt op meer informatie verwijzen wij je door naar de site van Zorg en Zekerheid. Hier kun je de polisvoorwaarden en alle dekkingen terugvinden.

Meer informatie

AV-Top

Een zeer uitgebreide Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 afsluiten? De AV-Top polis biedt namelijk hoge vergoedingen voor verschillende behandelingen. Zo krijg je 460 euro voor alternatieve geneeswijzen, en max 25 fysiotherapie behandelingen vergoed van de zorgverzekeraar.

Ook deze aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid komt met een tandarts vergoeding van 500 euro per jaar. Direct afsluiten? Klik op meer informatie en wij verwijzen je door naar de aanvullende verzekering pagina op de website van de zorgmaatschappij.

Meer informatie

AV-Sure

Een aanvullende verzekering speciaal voor jongeren. De Zorg en Zekerheid aanvullende verzekeirng 2020 AV-Sure biedt verschillende vergoedingen die vaak worden gekozen door jongeren in Nederland. Zo krijg je een volledige vergoeding voor anticonceptie vanaf 21 jaar van de verzekeraar.

Deze polis komt inclusief 12 fysiotherapie behandelingen en een tandartsvergoeding van 150 euro per jaar. Meer weten? Wij sturen je direct door naar de site van Zorg en Zekerheid om alle details nog eens rustig door te lezen.

Meer informatie

AV-GeZZin

Een aanvullende verzekering voor speciaal voor gezinnen, deze aanvullende verzekering van Zorg en Zekerheid biedt prima vergoedingen voor  gezinnen. Je krijgt 25 fysiotherapie behandelingen vergoed van de zorgmaatschappij in 2020.

Een ander voordeel van deze Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 is dat je een orthodontie vergoeding kunt ontvangen (tot 18 jaar) van maar liefst 1750 euro! Tevens komt de polis met een 500 euro voor tandartskosten. Ga direct naar de site van Zorg en Zekerheid om alle vergoedingen te bekijken.

Meer informatie

AV-GeZZin Compact

Een iets goedkopere gezinnen aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid in 2020 is de AV-GeZZin compact polis. Je ontvangt een orthodontie vergoeding tot 18 jaar van 1000 euro, en komt inclusief 9 behandelingen bij de fysiotherapeut in 2020.

Je krijgt met de AV-GeZZin polis ook een tandartsvergoeding van maximaal 250 euro per jaar. Alle details lees je terug op de website van de zorgverzekeraar, wij verwijzen je daarom ook direct door.

Meer informatie

AV-Plus

Een Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 speciaal voor de 50 plussers. De AV-Plus komt met prima vergoedingen voor het aankomend jaar. Zo krijg je met deze polis 25 fysiotherapie behandelingen vergoed, en 200 euro eigen bijdrage thuiszorg vergoeding.

Deze Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering komt inclusief met een tandartsvergoeding van maximaal 500 euro per jaar. Direct afsluiten? Nadat je klikt op meer informatie ga je direct naar de verzekeraar.

Meer informatie

Zorg en Zekerheid vergelijken

Wij informeren je hier zo goed mogelijk over de Zorg en Zekerheid aanvullende zorgverzekering 2020. Maar je kunt uiteraard ook de zorgverzekering vergelijken met behulp van de Zorgvergelijker 2020 om te bepalen welke polis jij kiest. Je vergelijkt niet enkel de basisverzekering, maar ook de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen met elkaar. Vind de juiste combinatie met behulp van de vergelijker en voorkom verassingen in 2020!

Het vergelijken van de Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 is simpel; vul je wensen en geboortedatum in en je krijgt binnen no-time een overzicht te zien. De goedkoopste zorgverzekering (2020) staat vervolgens altijd bovenaan. Het berekenen en afsluiten is geregeld in slechts enkele minuten, en dit kan ook jou flink wat geld besparen.