aanvullende-verzekering-zorg-en-zekerheid-2020

Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020

Een Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Bekijk de aanvullende verzekering van Zorg en Zekerheid voor 2020 hier. Wij hebben voor je alle aanvullende verzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste informatie op deze pagina beschreven. Je ziet dus vrij snel of het afsluiten van een aanvullende verzekering in 2020 voor jou de juiste keuze is.

De aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid biedt in 2020 opnieuw veel verschillende aanvullende verzekeringen aan. Als jij extra kosten denkt te moeten maken aankomend jaar zou het slim zijn om je hiervoor te laten verzekeren. Veel mensen kiezen een aanvullende Zorg en Zekerheid verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie vergoedingen of alternatieve geneeswijzen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden, en bekijk direct de belangrijkte vergoedingen per aanvullende polis. Wanneer je de polis wilt afsluiten kun je klikken op meer informatie om de aanvullende Zorg en Zekerheid zorgverzekering op de website van de verzekeraar te bekijken.

AV-Basis

€12,55

AV-Basis

De goedkoopste Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 is de AV-Basis polis. Je krijgt een prima vergoeding van 250 euro per jaar voor alternatieve geneeswijzen. Met deze aanvullende verzekering van Zorg en Zekerheid kan je maximaal 12 behandelingen bij de fysiotherapeut krijgen in 2020.

Tevens krijg je een 70 euro eigen bijdrage hoortoestel vergoeding. Meer informatie over de AV-Basis aanvullende verzekering? Wij verwijzen onze bezoekers direct door naar de zorgverzekeraar. Je doet uitsluitend directe zaken met Zorg en Zekerheid.

Meer informatie

AV-Standaard

€20,25

AV-Standaard

Een uitgebreide dekking krijg je met de aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid AV-Standaard polis. Deze verzekering komt inclusief een vergoeding voor de tandarts in 2020 van maximaal 150 euro per jaar. Naast deze vergoeding krijg je 250 euro voor alternatieve geneeswijzen en kan je 12 behandelingen bij de fysiotherapeut vergoed krijgen van Zorg en Zekerheid.

Alle details lezen? Wanneer je klikt op meer informatie verwijzen wij je door naar de site van Zorg en Zekerheid. Hier kun je de polisvoorwaarden en alle dekkingen terugvinden.

Meer informatie

AV-Top

€42,95

AV-Top

Een zeer uitgebreide Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 afsluiten? De AV-Top polis biedt namelijk hoge vergoedingen voor verschillende behandelingen. Zo krijg je 460 euro voor alternatieve geneeswijzen, en max 25 fysiotherapie behandelingen vergoed van de zorgverzekeraar.

Ook deze aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid komt met een tandarts vergoeding van 500 euro per jaar. Direct afsluiten? Klik op meer informatie en wij verwijzen je door naar de aanvullende verzekering pagina op de website van de zorgmaatschappij.

Meer informatie

AV-Sure voor jongeren

€18,75

AV-Sure

Een aanvullende verzekering speciaal voor jongeren. De Zorg en Zekerheid aanvullende verzekeirng 2020 AV-Sure biedt verschillende vergoedingen die vaak worden gekozen door jongeren in Nederland. Zo krijg je een volledige vergoeding voor anticonceptie vanaf 21 jaar van de verzekeraar.

Deze polis komt inclusief 12 fysiotherapie behandelingen en een tandartsvergoeding van 150 euro per jaar. Meer weten? Wij sturen je direct door naar de site van Zorg en Zekerheid om alle details nog eens rustig door te lezen.

Meer informatie

AV-GeZZin voor gezinnen

€52,75

AV-GeZZin

Een aanvullende verzekering voor speciaal voor gezinnen, deze aanvullende verzekering van Zorg en Zekerheid biedt prima vergoedingen voor  gezinnen. Je krijgt 25 fysiotherapie behandelingen vergoed van de zorgmaatschappij in 2020.

Een ander voordeel van deze Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 is dat je een orthodontie vergoeding kunt ontvangen (tot 18 jaar) van maar liefst 1750 euro! Tevens komt de polis met een 500 euro voor tandartskosten. Ga direct naar de site van Zorg en Zekerheid om alle vergoedingen te bekijken.

Meer informatie

AV-GeZZin Compact

€27,45

AV-GeZZin Compact

Een iets goedkopere gezinnen aanvullende verzekering van Zorg en Zekerheid in 2020 is de AV-GeZZin compact polis. Je ontvangt een orthodontie vergoeding tot 18 jaar van 1000 euro, en komt inclusief 9 behandelingen bij de fysiotherapeut in 2020.

Je krijgt met de AV-GeZZin polis ook een tandartsvergoeding van maximaal 250 euro per jaar. Alle details lees je terug op de website van de zorgverzekeraar, wij verwijzen je daarom ook direct door.

Meer informatie

AV-Plus speciaal voor 50+

€47,25

AV-Plus

Een Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020 speciaal voor de 50 plussers. De AV-Plus komt met prima vergoedingen voor het aankomend jaar. Zo krijg je met deze polis 25 fysiotherapie behandelingen vergoed, en 200 euro eigen bijdrage thuiszorg vergoeding.

Deze Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering komt inclusief met een tandartsvergoeding van maximaal 500 euro per jaar. Direct afsluiten? Nadat je klikt op meer informatie ga je direct naar de verzekeraar.

Meer informatie

Afsluiten

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Zorg en Zekerheid.

Zorg en Zekerheid aanvullende verzekering 2020
4.7 (94.86%) 35 votes