vergelijk-zilveren-kruis-2020-zorgverzekeringen

Zilveren Kruis zorgverzekering 2020

De Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 komt in drie varianten. Wij helpen je hier in kaart te brengen wat de voor- en nadelen zijn van een zorgverzekering van Zilveren Kruis. Zo bespreken wij de premies, vergoedingen en de verschillen per polis. De zorgverzekeraar is natuurlijk niet voor niets één van de grootste verzekeraars van Nederland. Ongeveer 2,5 miljoen mensen hebben een zorgverzekeringen bij het Zilveren Kruis.

De drie Zilveren Kruis zorgverzekeringen zijn verschillend. Niet alleen de premies maar ook het type zorgverzekering verschilt. De vraag die jij je moet stellen is; will ik een volledige vrije zorgkeuze in 2020? Lees hieronder direct alle informatie over de Zilveren Kruis zorgverzekering voor 2020.

De zorgverzekeringen Zilveren Kruis (2020)

Basis Budget
€ 114,95
Beperkte naturapolis
Basis Zeker
€ 126,95
Naturapolis
Basis Exclusief
€ 133,75
Restitutie polis

De zorgverzekering Zilveren Kruis in 2020

Hierboven zie je de premie per Zilveren Kruis zorgverzekering 2020. Maar welke zorgverzekering past nou het beste bij mij? Hieronder bespreken wij in het kort per polis wat de verzekering nou preceis bekent. De beperkte naturapolis (goedkoopste) komt namelijk met een zeer beperkte vrije zorgkeuze, en dat will zeggen dat jij alleen naar gecontracteerde zorgaanbieders kunt gaan om een volledige vergoeding te krijgen van het Zilveren Kruis.

Will jij liever zelf bepalen welke zorgverlener je kiest? De restitutie zorgverzekering van het Zilveren Kruis is wel het duurste maar daar zijn ook zeker wel voordelen te noemen. Om erachter te komen welke combinatie (basis + aanvullend ) voor jou geschikt is in 2020 raden wij je aan om de Zorgverzekering Zilveren Kruis te bekijken op de site van de verzekeraar. Hier kun je je premie berekenen en ook direct de polisvoorwaarden lezen. Wij raden je ten alle tijden aan om deze voorwaarden (de kleine lettertjes) door te nehmen, zo voorkom jij vervelende kosten het aankomende jaar.

Basis Budget zorgverzekering

De goedkoopste Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 is de Basis Budget polis. Je krijgt een volledige vergoeding bij een beperkt aantal ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract. Als jij je laat behandelen bij een niet- gecontracteerde zorgaanbieder krijg je een maximale vergoeding van 75% van zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Alle details bekijken? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je naar de juiste pagina op de website van de zorgverzekeraar.

Zorgverzekering vergelijken

Zilveren Kruis Basis Exclusief

De Basis Exclusief zorgverzekering Zilveren Kruis in 2020 biedt een 100% vergoeding voor alle aangesloten ziekenhuizen in Nederland. Op de website van de zorgverzekeraar kan je eenvoudig bekijken welke zorgverleners en ziekenhuizen een contract hebben met de zorgmaatschappij.

De Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 Basis Exclusief biedt een vergoeding van 75% voor niet gecontracteerde zorgverleners. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de site van het Zilveren Kruis om alle details nog even rustig door te nemen.

Zorgverzekering vergelijken

Basis Zeker (restitutie)

Een volledige vrije zorgkeuze en een Zilveren Kruis zorgverzekering 2020? Kies dan voor de Basis Zeker polis van de zorgverzekeraar. Je krijgt namelijk bij alle ziekenhuizen in Nederland een volledige vergoeding van 100% voor je behandeling.

Een volledige vergoeding ga je tevens ontvangen bij alle zorgverleners, ongeacht of de zorgaanbieder een contract heeft met zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea. Meer weten over deze of alle andere Zilveren Kruis zorgverzekeringen? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je naar de juiste pagina.

Zorgverzekering vergelijken

de-zorgverzekering-Zilveren-kruis-in-2020De Zorgverzekering van Zilveren Kruis uitbreiden in 2020

Dekt de basis Zilveren Kruis zorgverzekering in 2020 niet alles? Breid je polis uit met een aanvullende verzekering bij de verzekeraar. Helaas vallen bepaalde zorgkosten niet onder de vergoedingen vanuit het basispakket, denk bijvoorbeeld aan anticonceptie middelen vanaf 21 jaar of fysiotherapie behandelingen. Om niet alle kosten zelf te moeten maken kann je een aanvullende Zilveren Kruis verzekering toevoegen aan het basispaket.

Doordat het niet verplicht is om je aanvullend te verzekeren is het verstandig om een verwachting te maken. Hoeveel zorgkosten heb je bijvoorbeeld afgelopen jaar gemaakt? En ga je in 2020 dezelfde of meer kosten maken? Bereken je premie op de site van de verzekeraar en bekijk direct de vergoedingen die komen met een aanvullende module. Wij verwijzen onze bezoekers ten alle tijden door!

Zilveren Kruis zorgverzekering + tandartsverzekering

De meeste Nederlanders (60%) hebben een aanvullende tandartsverzekering. De voornaamste reden is dat de kosten vaak hoog zijn bij de tandarts. Ga jij in 2020 geregeld naar de tandarts? Dan kan het slim zijn om de Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 uit te breiden met een tandartspolis. Hiermee ga je vergoedingen ontvangen van de verzekeraar tot een maximaal bedrag. Tegen een relatief lage premie ga je extra vergoedingen ontvangen in 2020.

Tandartskosten worden niet vergoed vanaf je 18e door de basisverzekering. Zilveren Kruis biedt verschillende tandartsverzekeringen aan met allemaal hun eigen maximale vergoedingen. Bekijk de modules op de site van de verzekeraar en bereken direct je premie!

Tandartsverzekeirng vergelijken

Vergelijk de zorgverzekering van Zilveren Kruis

Zeven weken de tijd heb jij om te bepalen of je gaat overstappen. Mischien zoek je een uitgebreide verzekering omdat je situatie is gewijzigd, of juist een goedkope zorgverzekering 2020. Met behulp van de zorgverzekering Zorgvergelijker 2020 op onze site is het een kwestie van een paar minuten om een vergelijking te doen. Aan de hand van je gegevens en wensen krijg je een overzicht te zien van de beschikbare zorgverzekeringen voor 2020.

De zorgverzekering van Zilveren Kruis (2020) is uiteraard terug te vinden in de vergelijker. Neem je tijd en kies uiteindelijk voor de beste zorgverzekering die voldoet aan al je eisen. De verschillend zijn weer enorm, en daarom is het zorgverzekering vergelijken ook dit jaar weer enorm belangrijk.