vergelijk-zilveren-kruis-2020-zorgverzekeringen

Zilveren Kruis zorgverzekering 2020

Kies jij voor een Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 dit jaar? Bekijk de zorgverzekering Zilveren Kruis voor 2020 hier. Wij hebben namelijk alle Zilveren Kruis zorgverzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste informatie op een rijtje gezet.

Ongeveer 2.5 miljoen Nederlanders hebben een zorgverzekering van Zilveren Kruis, de zorgverzekeraar is daarmee één van de grootste verzekeraars van ons land. daardoor kan jij gewoon vrijwel bij alle zorgverleners terecht.

Zorgverzekering Zilveren Kruis

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis biedt in 2020 drie verschillende basisverzekeringen aan. De verschillen hebben wij voor je uitgezocht, met natuurlijk de bijbehorende zorgpremie per zorgverzekering Zilveren Kruis. Via onze site sluit je niet rechtstreeks een Zilveren Kruis zorgverzekeirng 2020, wij verwijzen je namelijk altijd door naar de website van de zorgverzekeraar.

Basis Budget
€ 114,95
Beperkte naturapolis
Basis Zeker
€ 126,95
Naturapolis
Basis Exclusief
€ 133,75
Restitutie polis

Basis Budget zorgverzekering

De goedkoopste Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 is de Basis Budget polis. Je krijgt een volledige vergoeding bij een beperkt aantal ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract. Als jij je laat behandelen bij een niet- gecontracteerde zorgaanbieder krijg je een maximale vergoeding van 75% van zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Alle details bekijken? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je naar de juiste pagina op de website van de zorgverzekeraar.

Meer informatie

Zilveren Kruis Basis Exclusief

De Basis Exclusief zorgverzekering Zilveren Kruis in 2020 biedt een 100% vergoeding voor alle aangesloten ziekenhuizen in Nederland. Op de website van de zorgverzekeraar kan je eenvoudig bekijken welke zorgverleners en ziekenhuizen een contract hebben met de zorgmaatschappij.

De Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 Basis Exclusief biedt een vergoeding van 75% voor niet gecontracteerde zorgverleners. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de site van het Zilveren Kruis om alle details nog even rustig door te nemen.

Meer informatie

Basis Zeker (restitutie)

Een volledige vrije zorgkeuze en een Zilveren Kruis zorgverzekering 2020? Kies dan voor de Basis Zeker polis van de zorgverzekeraar. Je krijgt namelijk bij alle ziekenhuizen in Nederland een volledige vergoeding van 100% voor je behandeling.

Een volledige vergoeding ga je tevens ontvangen bij alle zorgverleners, ongeacht of de zorgaanbieder een contract heeft met zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea. Meer weten over deze of alle andere Zilveren Kruis zorgverzekeringen? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je naar de juiste pagina.

Meer informatie

Aanvullende Zilveren Kruis zorgverzekeringen

Naast de basis Zilveren Kruis zorgverzekeirng 2020 opties, zijn er natuurlijk aanvullende verzekeringen. Als jij extra kosten verwacht doordat je bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut gaat in 2020, of gebruik wilt maken van alternatieve geneeswijzen is het mischien slim om je hiervoor te laten verzekeren. Niet alle behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de verplichte basisverzekering.

Wij hebben de aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis uitgezocht en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen voor je op een rijtje gezet. Je ziet dus vrijwel direct welke aanvullende verzekering het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Je kan de zorgverzekering Zilveren Kruis uitbreiden met verzekeringen aanvullende modules.

Op deze pagina bekijk je de Zilveren Kruis aanvullende verzekeringen.  

Tandartsverzekering bij Zilveren Kruis

Verwacht jij extra kosten van de tandarts aankomend jaar? Je kan de Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 uitbreiden met een tandartsverzekering. Zo krijg je een maximale vergoeding voor de tandarts voor een relatief lage premie per maand. Met name voor mensen die vaker dan de periodieke controles naar de tandarts gaan in 2020 zouden baat hebben bij het afsluiten van een tandartsverzekering.

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis biedt in 2020 maar liefst 5 verschillende tandartsverzekeringen aan. Je leest alle belangrijke details over de tandartsverzekeringen van het Zilveren Kruis terug op onze site. Bekijk hier de verzekeringen voor de tandarts van de verzekeraar.  

Zorgverzekeringen Zilveren Kruis vergelijken

Ieder jaar heb je weer de mogelijkheid om van zorgverzekeraar te veranderen. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 op onze site vergelijk je eenvoudig alle verzekeringen met elkaar. Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant en de vergelijking wordt volledig gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, je kan deze zorgpolis vervolgens afsluiten op de website van de zorgverzekeraar. Uiteraard is de Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijking. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgpolis vergelijking!

Zorgverzekering Zilveren Kruis 2020
4.5 (90.61%) 49 vote[s]