ziezo-zorgverzekering-2020

ZieZo zorgverzekering 2020

De ZieZo zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de zorgverzekering ZieZo voor 2020 hier. Wij hebben de ZieZo zorgverzekeringen voor het aankomend jaar onder de loep genomen. De belangrijkste details hebben wij voor je op een rijtje gezet. Je ziet dus vrij snel of de zorgverzekering van ZieZo het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

ZIEZO SELECTIEF
€ 101,95
€385 eigen risico
ZIEZO BASIS
€ 105,95
€385 eigen risico

Zorgverzekering ZieZo

Zorgverzekeraar ZieZo biedt in 2020 twee verschillende zorgverzekeringen aan. Zo kan jij zelf bepalen welke zorgverzekering het beste bij jou past. Je krijgt een volledige vergoeding bij alle gecontracteerde zorgverleners, deze kan je terugvinden op de website van de zorgverzekeraar. Wij verwijzen je dan ook graag door naar de site, je doet uitsluitend directe zaken met de zorgmaatschappij.

ZieZo Selectief

Met de Selectief zorgverzekering van ZieZo krijg je een volledige vergoeding bij een beperkt aantal ziekenhuizen in Nederland. Je krijgt bij gecontracteerde zorgverleners du seen 100% vergoeding van de nota, en bij een niet- geonctracteerde zorgaanbieders maximaal 75% vergoed.

Wil je meer weten over deze ZieZo zorgverzekering 2020? Wij verwijzen je direct door naar ZieZo waar je alle details nog eens rustig kan doornemen voordat je over gaat tot afsluiten.

Meer informatie

ZieZo Basis

De ZieZo Zorgverzekering 2020 biedt een iets ruimere dekking dan de selectief polis. Je krijgt namelijk bij alle ziekenhuizen in Nederland een 100% vergoeding voor je behandeling. Je kan dus gewoon naar je eigen ziekenhuis blijven gaan in 2020 met deze zorgverzekering van ZieZo.

Bij niet-gecontracteerde zorverleners krijg je een vergoeding van maximaal 75% van de zorgverzekeraar. Alle details lezen van deze polis? Wanneer je klikt op meer informatie ga je naar de site van ZieZo om de infomratie op de site te lezen.

Meer informatie

Aanvullende zorgverzekeringen ZieZo

Je ZieZo zorgverzekering 2020 uitbreiden? Zorgverzekeraar ZieZo biedt namelijk verschillende aanvullende verzekeringen aan. Wij hebben ze uiteraard voor je uitgezocht, bekijk alle vergoedingen en de bijbehorende premies.

Zo kan je een vergoeding ontvangen voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie behandelingen in 2020. Het is overigens niet verplicht om een aanvullende verzekering te hebben, bekijk daarom goed of het voor jou wel de beste optie is.

Bekijk op deze pagina de aanvullende verzekeringen van ZieZo.

ZieZo tandartsverzekeringen

Ook kan je de zorgverzekering ZieZo in 2020 uitbreiden met een tandartsverzekering. Verwacht jij extra kosten van de tandarts? Dan kan het slim zijn om je hiervoor te laten verzekeren, zo ontvang je een vergoeding voor deze kosten van zorgverzekeraar ZieZo.

Bekijk alle belangrijke informatie over de ZieZo tandartsverzekeringen voor het aankomend jaar op deze site. Je sluit de polis echter direct af bij de zorgverzekeraar, wij verwijzen je enkel door. Benieuwd? Klik hier om de ZieZo tandartsverzekeringen te bekijken.

Zorgverzekering ZieZo vergelijken

Je huidige zorgpolis vergelijken? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze website. Een volledige en onafhankelijk vergelijking van alle zorgverzekeringen voor het aankomend jaar. De zorgverzekering ZieZo is uiteraard terug te vinden in de uitgebreide vergelijking.

Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant en de vergelijker gaat direct voor jou aan de slag. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat vervolgens bovenaan, je kan deze polis dan afsluiten op de website van de zorgverzekeraar. Gelijk doen? Klik hier voor een zorgverzekering vergelijking!

Zorgverzekering ZieZo 2020
4.5 (89.66%) 29 vote[s]