tandartsverzekering-vgz-2020

VGZ tandartsverzekering 2020

Een VGZ tandartsverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de tandartsverzekering VGZ mogelijkheden voor 2020 hier. Wij hebben de tandartsverzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Je ziet dus vrij snel welke tandartsverzekering van VGZ het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

VGZ Tand Goed
€ 12,29
100% voor controle en 80% voor overige behandelingen, max € 250 per jaar.
 
VGZ Tand Beter
€ 20,19
Max. € 500 vergoeding per jaar.
Tot 18 jaar: € 1.500. Vanaf 18 jaar: € 500 orthodontie vergoeding.
VGZ Tand Best
€ 39,39
€ 1000 euro vergoeding per jaar.
Tot 18 jaar: € 2.500. Vanaf 18 jaar: € 1.500 voor orthodontie.

Tandartsverzekering VGZ

Als jij extra kosten verwacht in 2020 van de tandarts, kan het slim zijn om je hiervoor te laten verzekeren. Zorgverzekeraar VGZ biedt in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Het verschil zit in de vergoedingen die je van de verzekeraar kunt ontvangen.

Hieronder hebben wij de belangrijkste vergoedingen per VGZ tandartsverzekering 2020 beschreven. Klik op bekijken om direct naar de website van VGZ te gaan om de polis te bekijken en eventueel af te sluiten. Je doet directe zaken met de zorgverzekeraar zonder tussenpersoon, wij vinden dit namelijk erg belangrijk.

Tand Goed

Een goedkope VGZ tandartsverzekering is de Tand Goed polis. Je krijgt een vergoeding voor kosten die worden gemaakt bij de tandarts. Je kan de VGZ zorgverzekering 2020 uitbreiden met een tandartsverzekering omdat deze kosten niet worden vergoedt vanuit de basispolis. De belangrijkste details lees je hieronder:

 • 250 euro vergoeding per jaar
 • 100% vergoeding voor controle
 • 80% vergoeding voor overige behandelingen

Klik op meer informatie om de VGZ tandartsverzekering te bekijken op de site van VGZ. Hier lees je namelijk alle vergoedingen, dekkingen en premies terug die gelden voor het jaar 2020. Tevens sluit je de tandartsverzekering direct af bij de zorgverzekeraar.

Meer informatie

Tand Beter (meest gekozen)

Een uitgebreide VGZ 2020 tandartsverzekering met hoge vergoedingen gewenst? Bekijk dan de Tand Beter polis. Deze tandartsverzekering van VGZ wordt het meest gekozen, en daar is natuurlijk een reden voor. Voor een extra premie ga jij vergoedingen ontvangen voor de tandarts. Wij hebben hieronder de belangrijkste informatie voor je opgeschreven:

 • 500 euro vergoeding per jaar
 • 100% vergoeding voor controle
 • 80% vergoeding voor overige behandelingen
 • Orthodontie vergoeding van 1500 euro (tot 18 jaar)
 • Orthodontie vergoeding van 500 euro (vanaf 18 jaar)

Meer weten over deze en alle andere VGZ tandartsverzekeringen voor volgend jaar? Klik direct op meer informatie zodat wij je doorverwijzen naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar. Vergeet niet de polisvoorwaarden even door te nemen, zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020!

Meer informatie

Tand Best

De meest uitgebreide tandartsverzekering VGZ in 2020 is de Tand Best. Hoge vergoedingen en ook hoge vergoedingen voor orthodontie. Belangrijk is voordat je over gaat tot afsluiten om de polisvoorwaarden te lezen, je weet dan exact wat je kunt verwachten van zorgverzekeraar VGZ aankomend jaar.

De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 1000 euro vergoeding per jaar
 • 100% vergoeding voor controle
 • 80% vergoeding voor overige behandelingen
 • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar €2500
 • Orthodontie vergoeding vanaf 18 jaar €1500

Klik op meer informatie om alle details te lezen op de website van VGZ. Het vergelijken van zorgverzekeringen doe je op onze site, het afsluiten doe je uitsluitend bij de zorgverzekeraar.

Meer informatie

Zorgverzekeringen VGZ vergelijken

Direct je zorgverzekering vergelijken? Gebruik de zorgvergelijker 2020 op onze website voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking. Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant en bekijk alle mogelijkheden van het aankomend jaar. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan.

Je ziektekosten vergelijken 2020 is natuurlijk belangrijk, je kan zo behoorlijk besparen op de maandelijkse zorgpremie. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde, de premie niet! Uiteraard is de VGZ zorgverzekering 2020 terug te vinden in de uitgebreide vergelijking. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.