vgz-aanvullende-verzekering-2020

VGZ aanvullende verzekering 2020

Een VGZ aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Bekijk de aanvullende verzekering VGZ hier. Wij hebben alle VGZ aanvullende verzekeringen van 2020 onder de loep genomen, en de belangrijkste informatie qua vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Bekijk hier eenvoudig welke aanvullende verzekering VGZ het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

VGZ Aanvullend Goed
€ 9,14
Vergoeding voor fysiotherapie en alternatieve zorg.
VGZ Aanvullend Beter
€ 19,09
Bril vergoeding, fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen vergoedingen.
VGZ Aanvullend Best
€ 32,54
Meest uitgebreid van VGZ in 2020.

Aanvullende verzekering VGZ

Zorgverzekeraar VGZ biedt in 2020 drie verschillende aanvullende modules aan. Je kan de VGZ zorgverzekering 2020 dus uitbreiden om meer dekking te krijgen voor bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatie geneeswijzen. Niet alle behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de verplichte basisverzekering.

Als jij  extra kosten denkt te moeten maken in 2020, kan je er voor kiezen om een aanvullende VGZ verzekering af te sluiten. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Aanvullend Goed

De goedkoopste VGZ aanvullende zorgverzekering is de Aanvullend Goed polis. Je krijgt verschillende vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Deze kosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. De belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder:

 • 7 fysiotherapie behandelingen
 • 300 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • 100% anticonceptie vergoedingen

Om alle details van deze aanvullende verzekering VGZ te bekijken verwijzen wij je door naar de zorgverzekeraar. Je doet immers uitsluitend zaken met de verzekeraar, wij informeren onze bezoekers alleen.

Meer informatie

Aanvullend Beter

Als je een uitgebreide aanvullende VGZ verzekering wilt hebben in 2020 is de Aanvullend Beter polis wellicht een optie. Voor een extra premie die je bovenop de zorgverzekering premie gaat betalen krijg je hoge vergoedingen van de zorgverzekeraar. Bekijk hieronder de belangrijkste dekkingen:

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • 500 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Huidbehandelingen vergoeding van 500 euro per jaar
 • Voetbahendeling vergoeding van 300 euro per jaar

Alle details lees je natuurlijk op de website van VGZ. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de zorgmaatschappij. Vergeet niet de polisvoorwaarden door te lezen, hierin staat namelijk precies wat jij kunt verwachten van de VGZ aanvullende zorgverzekering 2020 polis.

Meer informatie

Aanvullend Best

De meest uitgebreide VGZ aanvullende verzekering 2020 is de Aanvullend Best polis. Hoge vergoedingen en veel behandelingen worden vergoedt door de zorgverzekeraar. Uitgebreider dan dit kun je niet krijgen bij VGZ aankomend jaar. Hieronder hebben wij de belangrijkste vergoedingen voor je op een rijtje gezet:

 • 18 fysiotherapie behandelingen
 • 800 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Vaccinaties budget van 500 euro
 • 700 euro per jaar voor huidbehandelingen
 • Voetbehandeling vergoeding van 500 euro per jaar

Wil je exact weten welke vergoeding je nog meer gaat ontvangen met deze aanvullende verzekering? Klik op premie berekenen en wij sturen je door naar zorgverzekeraar VGZ. Hier kun je naast het afsluiten van de verzekering ook alle vergoedingen en dekkingen terugvinden.

Meer informatie

VGZ zorgverzekeringen vergelijken

Je zorgverzekering vergelijken met het aanbod van 2020? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020 en bekijk snel welke zorgverzekeraar het beste bij jou past. In 2020 zijn er weer veel veranderingen qua vergoedingen, premies en keuzes.

Maak het jezelf niet te lastig en doe een uitgebreide polis vergelijking op onze site. Met behulp van je gegevens en wensen gaat de vergelijker direct voor jou aan de slag en toont jou de beste zorgverzekeringen aan. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, die je vervolgens kan afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf.

Wij verwijzen uitsluitend onze bezoekers door naar de zorgverzekeraar, je doet dus directe zaken met de verzekeraars. Uiteraard is de VGZ zorgverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking!

VGZ aanvullende verzekering 2020
4.9 (98.42%) 38 vote[s]