Vliegangst behandeling vergoeding

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering met vliegangst behandeling vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar Menzis heeft de laagste premie voor € 122,75 en een eigen risico van 885. Zonder vrijwillig eigen risico heeft FBTO de goedkoopste zorgverzekering voor € 131,95 premie. De beste dekking heeft Zilveren Kruis voor € 140,45 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

In ons land hebben heel erg veel mensen te maken met vliegangst. Door de specialisten van de GGZ in te schakelen, is er wel degelijk iets aan deze angst te doen. Of er ook een vliegangst behandeling vergoeding 2025 beschikbaar is, lees je hier op Zorgverzekerinq.nl. Op deze website lees je alles over de zorgverzekering en kun je, heel belangrijk, de verschillende verzekeringen goed en nauwkeurig met elkaar te vergelijken.

Wat s vliegangst?

Je bent als je te maken hebt met vliegangst extreem bang om te vliegen. In ons land komt vliegangst bij een derde van de volwassenen voor. Mensen met vliegangst zullen er alles aan doen om vliegen te vermijden. Gaan ze toch vliegen, dan is sprake van een intense angst. Je krijgt dan te maken met lichamelijke reacties als zweten, hartkloppingen en een hijgende ademhaling. Schakel dus de geestelijke gezondheidszorg in als je verlost wilt worden van deze extreme angst.

Wat zijn de vliegangst behandeling kosten?

Moeilijk aan te geven. Het heeft vooral te maken met de ernst van de klachten en het aantal behandelingen dat nodig is om resultaat te boeken. De behandeling van de GGZ slaat bij de ene persoon ook sneller aan dan bij een ander. Dat alles samen maakt het vooraf lastig om iets over de kosten te zeggen. Dit is puur maatwerk.

Valt de vliegangst behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

Ja, de vliegangst behandeling vergoeding 2025 valt inderdaad binnen de basisverzekering. Je hoeft de aanvullende verzekering dus niet aan te spreken. De behandeling start wel altijd bij de huisarts. Je dient namelijk wel altijd in het bezit te zijn van een verwijzing van de huisarts om aanspraak te maken op de vergoeding vanuit de basisverzekering.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste vliegangst behandeling vergoeding?

Welke zorgverzekering de hoogste vergoeding geeft, kun je uitzoeken door hier de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Vergelijken is toch al handig, want zo kies je altijd de voor jou beste verzekering. Op de website kun je toch al alles lezen over deze verzekering en worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld.

Wie kan je hulp bieden als je te maken hebt met vliegangst?

Je kunt dan prima terecht bij de specialisten van de GGZ. Zij kunnen je een op maat behandeling bieden en je van de angst verlossen.

Valt de vliegangst behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja, die valt inderdaad binnen de basisverzekering. Een aanvullende verzekering hoef je hiervoor dus niet af te sluiten. Wel dien je te zorgen voor een verwijzing van de huisarts.

Waarom check je altijd Zorgverzekerinq.nl?

Omdat je op deze website alles leest over de zorgverzekering. Ook maak je nader kennis met de beste zorgverzekeraars en kun je de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken.

5/5 - (13 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd