Verzamelstoornis behandeling vergoeding

Vind jij een zorgverzekering met vergoeding voor een verzamelstoornis behandeling belangrijk in 2025? Menzis is de goedkoopste met een verzamelstoornis behandeling vergoeding voor € 122,75 en een eigen risico van 885. Met 385 eigen risico heeft FBTO de goedkoopste zorgverzekering voor € 131,95. De beste dekking voor een verzamelstoornis behandeling heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Een verzamelstoornis kan heel erg vervelend zijn. Als je hier mee te maken hebt, dan kun je met behulp van de GGZ  hulp krijgen om iets aan deze stoornis te doen. Je leest er hier op Zorgverzekerinq.nl alles over, zoals je hier ook kunt lezen over de verzamelstoornis behandeling vergoeding 2025. Verder kun je kennismaken met alleen de beste zorgverzekeraars en lees je echt alles over wat met de zorgverzekering te maken heeft.

Wat is een verzamelstoornis?

Heb je een verzamelstoornis, dan heb je er grote moeite mee om bezittingen van de hand te doen. Dat leidt tot de verzameling van een grote hoeveelheid spullen. Een verzamelstoornis wordt ook wel eens verzamelwoede genoemd. Je voelt steeds de sterke behoefte om bepaalde voorwerpen te bewaren. Doe je dingen weg, dan voelt dat als lijden. Met behulp van de geestelijke gezondheidszorg kun je daar dus iets aan doen.

Wat zijn de verzamelstoornis behandeling kosten?

Moeilijk aan te geven. Het ligt er maar net aan hoe erg de klachten precies zijn en hoe snel een behandeling van de GGZ aan kan slaan. Want ook dat verschilt van persoon tot persoon. Het aantal behandelingen kan dus sterk verschillend zijn en dat zorgt er voor dat de kosten per individu sterk verschillend kunnen zijn.

Valt de verzamelstoornis behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

Ja, de verzamelstoornis behandeling vergoeding 2025 valt inderdaad binnen de basisverzekering. De aanvullende verzekering aanspreken is in dit geval dus niet noodzakelijk. Ga wel eerst langs de huisarts. Je hebt namelijk wel een directe verwijzing van de huisarts nodig om in aanmerking te komen voor de vergoeding vanuit de basisverzekering.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste verzamelstoornis behandeling vergoeding eigenlijk?

Zoek dat uit door hier op Zorgverzekerinq.nl; de verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Op basis van dat door jou gemaakte vergelijk, kies je altijd de voor jou beste zorgverzekering. Op deze website lees je toch al alles over de zorgverzekering en bovendien worden hier de verschillende zorgverzekeraars aan je voorgesteld.

Je hebt een verzamelstoornis, wat kun je dan doen?

Je kunt dan de hulp inroepen bij de specialisten van de geestelijke gezondheidszorg. Zij kunnen je prima helpen bij deze stoornis en kunnen je een behandelplan op maat bieden.

Valt de verzamelstoornis behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja, dat is inderdaad zo. Dat maakt een aanvullende verzekering in dit geval dus niet noodzakelijk. Zorg wel dat je over een verwijzing van de eigen huisarts beschikt.

Wat heeft Zorgverzekerinq.nl je zoal te bieden?

Op deze website kun je alles lezen over de zorgverzekering. Ook worden de beste verzekeraars aan je voorgesteld en kun je hier de zorgverzekeringen goed met elkaar vergelijken.

5/5 - (13 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd