Orthorexia behandeling vergoeding

Wil jij in 2025 een goedkope zorgverzekering met orthorexia behandeling vergoeding? Menzis heeft de goedkoopste zorgverzekering voor € 122,75 en een eigen risico van 885. Zonder vrijwillig eigen risico heeft FBTO de goedkoopste zorgverzekering voor € 131,95 zorgpremie. De beste dekking voor orthorexia behandeling heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Orthorexia is een eetstoornis. Heb je hier mee te maken, dan is daar met behulp van de geestelijke gezondheidszorg echt prima iets aan te doen. Of er ook een orthorexia behandeling vergoeding 2025 beschikbaar is, kun je lezen op de website Zorgverzekerinq.nl. Op deze website kun je ook terecht als je alles wilt lezen over de zorgverzekering en kun je de zorgverzekeringen ook meteen met elkaar vergelijken. Doe er je voordeel mee!

Wat is orthorexia?

Orthorexia s een eetstoornis. Je bent in dit geval abnormaal gefixeerd op gezond eten. Dit houd je zo bezig, dat het dagelijks functioneren er sterk onder lijdt. Heb je te kampen met orthorexia, dan kan dit behoorlijk wat gevolgen hebben. Het leidt in de meeste gevallen tot een eenzijdig voedingspatroon en kan eveneens leiden tot het verliezen van gewicht, ondergewicht en zelfs ondervoeding. Verstandig dus om hier met behulp van de geestelijke gezondheidszorg iets aan te doen.

Wat zijn de orthorexia behandeling kosten?

De kosten? Daar is op voorhand niets zinnigs over te zeggen. Het hangt af van hoe ernstig de klachten precies zijn en hoe lang de behandeling dus zal gaan duren. Bovenden zal een behandeling bij de ene persoon beter en sneller aanslaan dan bij een ander. Dat betekent dus dat er voor het behandeltraject begint niets over de kosten te zeggen is.

Valt de orthorexia behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

Ja, de orthorexia behandeling vergoeding 2025 valt binnen de basisverzekering. Je hoeft dus geen aanspraak te maken op de aanvullende verzekering. De behandeling begint wel met de gang naar de huisarts. Je moet namelijk wel een verwijzing hebben van de eigen huisarts in je bezit hebben.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste orthorexia behandeling vergoeding?

Dat kun je uitzoeken door hier de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Als je gaat vergelijken, dan maak je altijd de voor jou beste keuze. Op Zorgverzekerinq.nl maak je bovendien kennis met de beste en meest betrouwbare verzekeraars en lees je alles wat met de zorgverzekering te maken heeft.

Bestaat er een orthorexia behandeling?

Ja die bestaat en de wordt aangeboden door de geestelijke gezondheidszorg. Zij kunnen maatwerk beden en je snel en kundig van jouw klachten af helpen.

Valt de orthorexia behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja, dat is inderdaad zo. Dat maakt een aanvullende verzekering nu dus niet nodig. Zorg wel dat je in het bezit komt van een verwijzing van de huisarts.

Waarom check je altijd eerst de website Zorgverzekerinq.nl?

Omdat je hier alles leest over de zorgverzekering. Ook kun je hier de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en maak je kennis met de zorgverzekeraars.

5/5 - (14 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd