Obsessies behandeling vergoeding

Interesse in de goedkoopste zorgverzekering met obsessies behandeling vergoeding in 2025? Menzis heeft de laagste premie voor € 122,75 en een eigen risico van 885. Met 385 eigen risico heeft FBTO de goedkoopste zorgverzekering voor € 131,95 zorgpremie. De beste dekking voor obsessies behandeling heeft Zilveren Kruis voor € 140,45 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Obsessies? Dat zijn dwanggedachten. Als je te maken hebt met obsessies, dan is een behandeling via de geestelijke gezondheidszorg mogelijk. Op Zorgverzekerinq.nl kun je hier alles over lezen, zoals je er ook informatie vindt over de obsessies behandeling vergoeding 2025. Op de website vind je simpelweg alles over de zorgverzekering en heel erg handig is het dat je de verschillende verzekeringen hier prima met elkaar kunt vergelijken.

Wat zijn obsessies?

Obsessies zijn dwanghandelingen, dwanghandelingen die steeds opnieuw weer terugeren. Obsessies zijn buitengewoon vervelend en storend. Van obsessies word je gespannen, bang en zeer onrustig.  Als je te maken hebt met obsessies, dan is het onmogelijk om die te negeren of op welke wijze dan ook tegen te houden.  De obsessies zijn alleen te stoppen door bepaalde handelingen ook daadwerkelijk uit te voeren. Als je het gevoel hebt dat je vies bent, dan kun je dit gevoel alleen wegnemen door te gaan douchen, zonder dat hier nou direct aanleiding voor is.

Wat zijn de obsessies behandeling kosten?

Moeilijk om dit al voor het behandeltraject te zeggen. De kosten hangen natuurlijk af van de duur van de behandelingen en ook hoe snel een bepaalde behandeling voor jou werkt. Dat betekent dus automatisch dat de kosten voor deze behandelingvoor iedereen anders kan zijn.

Valt de obsessies behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

Ja, de obsessies behandeling vergoeding 2025 maakt onderdeel uit van de basisverzekering. Een aanvullende verzekering afsluiten is in dit geval dus in het geheel niet nodig. Wat zeker wel nodig is, is een directe verwijzing van de eigen huisarts.

Bij welke zorgverzekering krijg je nou de hoogste obsessies behandeling vergoeding?

Het antwoord op die vraag kun je vinden hier op Zorgverzekerinq.nl. Dit kun je vinden door de verzekeringen met elkaar te vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je altijd de voor jou beste verzekering. Verder lees je op dit platform alles over de zorgverzekering en kun je lezen wat de zorgverzekeraars je te bieden hebben.

Is er zoiets als een obsessies behandeling?

Ja, die bestaat. Je kunt dan aankloppen bij de GGZ. Zij kunnen je als het gaat om obsessies echt maatwerk bieden. De duur van de behandeling hangt af van de ernst van de klachten.

Valt de obsessies behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja, deze vergoeding krijg je vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering afsluiten is dus niet nodig. Zorg wel dat je een verwijzing van de huisarts in je bezit hebt.

Wat voegt Zorgverzekerinq.nl toe?

Op deze website lees je alles over de zorgverzekering. Verder maak je kennis met de zorgverzekeraars en kun je de zorgverzekeringen prima met elkaar vergelijken.

5/5 - (11 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd